SkillsTown gekozen tot beste opleider van Nederland

De opleidingswereld was een van de laatste spelers die de stap richting digitaal definitief moest zetten, corona gaf het laatste zetje. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown: “Wij ontdekten gaandeweg dat online leren heel veel voordelen heeft. Eind vorig jaar zijn we door MT1000 (Management Team) zelfs gekozen tot beste opleider van Nederland! We waren aangenaam verrast. Boven gerenommeerde opleiders als Nijenrode en De Baak. En nu blijven we ontwikkelen: ons laatste paradepaardje is de cMBA, een effectief en betaalbaar MBA programma voor organisaties.” Een gesprek met een enthousiaste CEO die graag het succes ontrafeld.

De ambitie van SkillsTown is om bij de dragen aan een continue ontwikkeling van mensen en organisaties. Om bedrijven en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de veranderende wereld om ons heen. SkillsTown biedt meer dan 1700 online trainingen aan maar voor ruim 400.000 cursisten. En stilstand is achteruitgang: het aanbod breidt zich maandelijks uit. Samen met experts uit het vakgebied en eigen professionals ontwikkelt SkillsTown online trainingen op het gebied van taal, ICT, communicatie, presenteren, timemanagement maar ook branche specifieke kennis. Hun online leerplatvorm is gemakkelijk toegankelijk om eigen content aan te bieden of bestaande content te integreren. Kennisdeling vindt plaats via e-learning, webinars, colleges, podcasts, videofeedbacken micro-learnings. Er zijn psychologische tests en een uitgebreid Learning Management Systeem zorgt dat cursisten hun voortgang nauwgezet kunnen bijhouden. 

Screw it, let’s do it.

Hans: “Wij kijken voortdurend naar wat onze klanten willen. We luisteren eerst en ontwikkelen daarna. Samen bepalen we het doel van een ontwikkelingsvraagstuk. Bovendien hebben we een ‘innovatieafdeling’ van 17 miljoen Nederlanders. Innovatie komt bij ons van buiten en wij luisteren en filteren. Soms zijn we een beetje rebels en zeggen: ‘screw it, let’s do it’. Wij bieden online leren aan in de vorm van een abonnement wat je kunt vergelijken met Netflix. Met een abonnement kunnen medewerkers voor een betaalbaar bedrag per jaar honderden online trainingen volgen. Nu hebben we bijvoorbeeld een corporate MBA-programma uitgebracht voor een fractie van de prijs van de huidige MBA-opleidingen.”

De sessies van SkillsTown op Next Learning:

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022