“Webinars met impact” & “Van webinar naar e-learning”

Matthijs Akkenaar

Welke interventies kan je plegen om de kijkers actief betrokken te houden bij een live webinar?  Welke fases kunnen we onderscheiden om de aandacht van deelnemers van begin tot eind vast te houden ? Komt de boodschap wel goed over? Zomaar een paar vragen om tot de kern te komen. Hoe maak je een webinar met impact? Wat houdt het nieuwe concept in: Van webinar naar e-learning?

Ricky Berkers

In deze sessie geven de specialisten Matthijs Akkenaar en Ricky Berkers van SkillsTown Connect jouw 5 concrete  tips om een webinar met impact te maken. SkillsTown Connect heeft een netwerk van professionele studio’s door heel Nederland zoals in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Nijkerk. Ook is de mobile podcast-schoolbus op uw locatie een nieuw krachtig middel.

Matthijs en Ricky hebben een achtergrond in het onderwijs en hebben veel ervaring met audio en video om zo een webinar met impact op te zetten en te begeleiden. In deze sessie bekijken Matthijs en Ricky ook concrete webinars en geven daar hele concrete tips over. Dit wordt onderbouwd met diverse theorieën, zoals de brein-principes. Op het einde van de sessie wordt Ebbinghaus (de vergeetcurve) uit de kast gehaald en uw geheugen getest. De prijs is een professionele podcast opgenomen in onze professionele studio in Eindhoven.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022