Next Learning als leerplaats onder de loep

Next Learning wil blijven vernieuwen. Samen met Tilburg University zoeken wij naar mogelijkheden om niet alleen te praten over het nieuwe leren, maar de event-bezoeker het leren ook zelf te laten ervaren.

Tilburg UniversityGieske Nieuwenhuizen,  afstudeerstudent Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen aan Tilburg University loopt sinds januari 2015 stage bij SBO en doet onderzoek naar vernieuwing van Next Learning. Ze licht hieronder haar onderzoek toe.


 

Vernieuwde samenleving – 3.0

Op dit moment leven we in een zeer dynamische samenleving, waarin co-creatie, multimedialiteit en innovatie centraal staan. De ontwikkelingen zijn terug te vinden in het leren, maar ook in het organiseren. In mijn onderzoek bekijk ik de ontwikkelingen die SBO door heeft gemaakt bij het organiseren van Next Learning. Aan de hand van mijn bevindingen kan Next Learning zich profileren tot een Event 3.0.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk het project op mijn blog: https://event3punt0.wordpress.com/

Op 22 april ben ik ook aanwezig tijdens Next Learning. Om zoveel mogelijk kennis en ervaring te verzamelen voor mijn scriptie, zou ik graag een paar vragen willen stellen aan congresbezoekers en sprekers. Wil je me helpen met mijn scriptie? Je kunt alvast een reactie plaatsen op mijn blog, volg mij op Twitter en Facebook.

Tot 22 april bij Next Learning 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024