Workshop 2: Hoe L&D verandert en wat dat van jou vraagt

In deze workshop delen we de resultaten van een onderzoek naar de impact van AI in verschillende rollen en taken van de Learning & Development professional. Aan de hand van onze eigen AI-voorbeelden brengen we in kaart welke skills je zoal gebruikt als je met AI werkt. Op basis daarvan verkennen we welke duurzame skills we nu en in de toekomst nodig hebben om effectief en verantwoord met AI om te gaan.

Na deze workshop:

  • Kun je bepalen hoe AI jouw werk als L&D’er beïnvloedt of gaat beïnvloeden
  • Kun je in kaart brengen welke vaardigheden voor jou en je team belangrijk zijn en worden.

Doelgroep:

Learning & Development professionals

Marlo Kengen – hoofddocent Learning & Development in Organisations Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Marlo Kengen is hoofddocent bij de opleiding Learning & Development in Organisations aan de HAN. Naast haar werk als docent en begeleider is ze medeverantwoordelijk voor Curriculum, Innovatie en Kwaliteit binnen de opleiding.

Ze schrijft en spreekt regelmatig op nationale in internationale congressen over uiteenlopende onderwerpen als gepersonaliseerd leren, learning analytics en het inkopen van leer- en ontwikkeloplossingen. Dit jaar onderzocht ze de impact van AI op het vakgebied Learning & Development. Daarbij keek zo ook naar de vaardigheden die dit van professionals vraagt. Ze houdt ervan om nieuwe of complexe thema’s overzichtelijk en ‘behapbaar’ te maken.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024