GoodHabitz

GoodHabitz gelooft dat werknemers de drijvende kracht zijn achter de groei van organisaties. Daarom is de online leeroplossing van GoodHabitz erop gericht om persoonlijke ontwikkeling voor iedereen op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken. Door middel van een competentiegericht leeraanbod helpt GoodHabitz organisaties om medewerkers uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn voor de toekomst.

Meer informatie: goodhabitz.com/

Op Next Learning verzorgt GoodHabitz:

EXPERIENCE STAND | Van zelfinzicht naar zelfontwikkeling: zo bouw je aan een toekomstbestendige organisatie

Wij geloven dat mensen organisaties vooruitbrengen. Maar hoe kunnen we hen in de juiste richting begeleiden om groei te garanderen? Dat doen we door werknemers de inzichten en vaardigheden te geven die ze nodig hebben voor de toekomst. Op die manier zorgen we voor toekomstbestendige organisaties, productieve teams en gelukkige en gemotiveerde werknemers.

Op onze stand krijg je de kans om ons online leerplatform op een unieke manier te ervaren, namelijk door zelf aan de slag te gaan met ons communicatiestijl assessment. Vervolgens kun je kleur bekennen met GoodHabitz-sokken in jouw DISC-profiel. Die kans kun je toch niet laten liggen? Maar daar stopt het niet: duik op onze stand samen met onze leerexperts in het uitgebreide leeraanbod van GoodHabitz en ontdek hoe deze leeroplossing jouw organisatie klaar kan stomen voor de toekomst. Zien we je dan? Tot de 10e!

DOTS: Leercultuur stimuleren, Talent ontwikkelen

WORK & CONNECT – De impact van persoonlijke ontwikkeling op werkgeluk binnen de organisatie

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024