WORK & CONNECT – De impact van persoonlijke ontwikkeling op werkgeluk binnen de organisatie

Werkgeluk: een hype of topprioriteit? Als je het ons vraagt, zijn het de werknemers die organisaties vooruitbrengen. Maar voor toekomstbestendige organisaties en productieve teams heb je gelukkige en gemotiveerde werknemers nodig. Dus ga eens na: gaan jouw werknemers elke dag fluitend naar het werk? Of lopen ze op dit moment eerder op hun tandvlees?

Welzijn en gezondheid op het werk is niet voor niks een van de belangrijkste L&D-thema’s op dit moment. Anno 2024 krijgt dit thema meer aandacht dan ooit tevoren, en terecht. Als werkgever speel je een strategische rol als het gaat om het werkgeluk van medewerkers. Want als werknemers lekker in hun vel zitten, zijn ze sneller geneigd om zichzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Maar bekijk het ook andersom: persoonlijke groei is een belangrijke voorspeller van werkgeluk.

Ontdek tijdens onze Insight Workshop hoe je met de juiste leerinterventies en meetinstrumenten kunt bijdragen aan werkgeluk op individueel, team- en organisatieniveau.

Toepassingsdoel(en):

Je kunt in jouw organisatie gerichter aan de slag met het thema werkgeluk als vast onderdeel van je L&D-strategie.

DOTS: Leercultuur stimuleren, Talent ontwikkelen

Doelgroep: L&D- en HR-professionals

Vervolgaanbod: https://goodhabitz.com/nl-nl/workshop-werkgeluk-next-learning/

Jelmer Huigen – Teamlead Customer Success Nederland GoodHabitz

Netwerker | Energiek | Persoonlijke ontwikkeling

Leren en ontwikkelen is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Niet alleen persoonlijk ben ik altijd bezig het beste uit mezelf (en mijn gezin) te halen, maar ook professioneel mag ik me hier dag in dag uit mee bezig houden. Na verschillende rollen in Learning & Development houd ik me op dit moment al ruim 4 jaar bezig impact te maken op de leercultuur van organisaties met behulp van de leeroplossingen van GoodHabitz.

Connect met Jelmer

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024