Xprtise

Xprtise helpt organisaties met het ontwikkelen van een innovatieve opleidingsstrategie. Wij adviseren over en ondersteunen bij het ontwerpen van het leren in het gehele 70-20-10 spectrum. Met de 5 Moments of Need methodologie als uitgangspunt staat het ontwerpen voor leren tijdens het uitvoeren van het werk centraal.

Op Next Learning facliliteert Xprtise:

Solution Sketch: All ships follow me: de implementatie van werkplek leren binnen de Koninklijke Marine

De Koninklijke Marine zet zich met vloot en mariniers wereldwijd in voor veiligheid op en vanuit zee. In Nederland en in het buitenland helpen zij bij crisisbeheersingsoperaties, humanitaire hulpoperaties en bij rampen. De basis van werken bij de Koninklijke Marine ligt in de personele gereed stelling; het is belangrijk om steeds verder te blijven leren. Op dit moment zijn de meeste van de opleidingen gericht op traditionele leeroplossingen; klassikale opleidingen waarbij marinemannen en -vrouwen uit hun werkveld worden gehaald. Daar wil de Koninklijke Marine verandering in brengen door te onderzoeken hoe zij kennis en informatie overal en altijd door middel van goed ontworpen performance support binnen handbereik kunnen aanbieden.

In deze sessie neemt de Koninklijke Marine je op basis van een praktijkvoorbeeld mee in de zoektocht naar een efficiëntere manier van opleiden, waarbij de 5 Moments of Need een rol zal gaan spelen.  

Werkplek leren implementeren? >> Dan moet je over stalen zenuwen beschikken!

Lees meer over Xpertise: www.xprtise.com

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023