Primio

Primio is een mobiele kennisapp waarmee mobiele medewerkers kennis kunnen opzoeken én iets nieuws kunnen leren op mobiel. Op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier helpen we professionals hun werk beter te doen en met kleine opdrachten en microlearnings dagen we ze uit verder te ontwikkelen. Met een hecht team van ontwikkelaars, leerspecialisten, ontwerpers en schrijvers bouwen we dagelijks verder aan ons mobiele microlearning platform en helpen we organisaties met hun leer- en kennisuitdagingen.

Lees meer over Primio.

Op Next Learning faciliteert Primio:

Solution Sketch: Het (zorg)leerlandschap in beweging

Het leerlandschap is volop in beweging. In deze solution sketch leer je hoe de inzet van leer- en kennishulpmiddelen het werkproces van mobiele (zorg)professionals positief kunnen ondersteunen. Vanzelfsprekend komen 70:20:10, werkplekleren en werkplekondersteuning aan bod én bekijken we in diverse klantcases van zorginstellingen (van mantelzorgers tot HBO-verpleegkundige in het ziekenhuis)  hoe mobiele kennistechnologie een positief verschil maakt in het werkproces van de mobiele medewerker. Neem je eigen leerlandschap onder de loep en ontdek de mogelijkheden!

Solution Sketch: ‘Ja sorry dat ik het je nog eens vraag’ – ontdek mobiele microlearning op de werkvloer van het ziekenhuis

Daar sta je dan als verpleegkundige in het ziekenhuis. Een patiënt die wordt opgenomen voor een reguliere opname vertoont in eens agressieve uitspattingen door de alcoholproblematiek die pas naar voren komt bij ontnuchtering. Eén van de zeer specifieke situaties waar je toch een pasklaar antwoord op moet hebben. Marlies Prins is binnen het Spaarne Gasthuis aan de slag gegaan met mobiele microlearning als performance support oplossing bij verpleegkundigen van het Spaarne Gasthuis.  In haar onderzoek naar mogelijke kennisinterventies voor zorgprofessionals op de afdeling, ontdekt ze hoe ze de juiste snaar moet raken om hen ideaal te ondersteunen in het werkproces. Je ontdekt de impact van mobiele leertechnologie op het werkproces van de mobiele zorgprofessional en leert hoe dit ideaal kan werken naast alle bestaande leermiddelen.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024