Next Learning Valley

Next Learning Valley is een onderwijskundig platformaanbieder en implementatiepartner. Onze Learning Suite biedt een passende leeroplossing voor hedendaagse uitdagingen. De implementatie van de Learning Suite doen we samen met onze klanten, waardoor zij de technologie zelf leren te gebruiken. Zo creëren we een leerecosysteem én een klimaat van succes waarmee organisaties en alle medewerkers klaar zijn voor de toekomst.

Op Next Learning faciliteert Next Learning Valley:

Solution Sketch: RKA gaat LXP

Hoe zorg je dat 15.000 vrijwilligers van start kunnen met een op maat samengesteld en persoonlijk leerdashboard? Voor die uitdaging stonden Rode Kruis Nederland en Next Learning Valley samen. Belangrijk was de Visie 2025 van het Rode Kruis, waarin vrijwilligers op een leuke manier bevoegd en bekwaam worden en blijven, en meer eigen regie pakken op hun leer- en ontwikkelproces.

De samenwerking begon met het samenstellen van een klimaat van succes, waarna concrete pilots werden geïntroduceerd en opgeschaald, en de implementatie van een Learning Suite werd gerealiseerd. Tijdens deze samenwerking zijn de concepten van gepersonaliseerd-, sociaal- en data-gedreven leren toegepast.

Lees meer

LX-Challenges: ontvang een gepersonaliseerd kaartje inclusief uitdagende leerervaring

Op 18 april delen we kaartjes uit met een selectie leerervaringen uit de LXP van Next Learning Valley. Deze zijn vertaald naar het Next Learning Event, waardoor je meteen de uitdaging kunt aangaan. De uitdagingen nodig uit tot sociaal leren, een belangrijk leerconcept van Next Learning Valley én het Next Learning Event. Op je kaartje ontvang je ook nog een persoonlijk berichtje. Weet jij er een te bemachtigen?

Demo LXP > Ervaar ons Learning Experience Platform

Lees meer over Next Learning Valley.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023