Next Learning Valley

Next Learning Valley, onderwijskundige implementatiepartner van leertechnologieën, is ook dit jaar weer op het Next Learning Congres.

Het werk van Next Learning Valley wordt erkend door een partnerschap met Learning Pool, langdurige samenwerkingen met 60 klanten zoals o.a. Het Rode Kruis, ABN-AMRO, VodafoneZiggo en Ministerie van Defensie en het winnen van internationale awards.

De pionier in Learning & Development onderscheidt zich met haar concepten gepersonaliseerd leren, sociaal leren, werkplekleren en datagedreven leren en het eigen ontwikkelde leer-ecosysteem; de Learning Suite.

Op het Next Learning Event faciliteert Next Learning Valley:

LX-Challenges: ontvang een gepersonaliseerd kaartje inclusief uitdagende leerervaring

Op 18 april delen we kaartjes uit met een selectie leerervaringen uit de LXP van Next Learning Valley. Deze zijn vertaald naar het Next Learning Event, waardoor je meteen de uitdaging kunt aangaan. De uitdagingen nodig uit tot sociaal leren, een belangrijk leerconcept van Next Learning Valley én het Next Learning Event. Op je kaartje ontvang je ook nog een persoonlijk berichtje. Weet jij er een te bemachtigen?

Solution Sketch Next Learning Valley

Houd de website in de gaten. Over dit onderdeel binnenkort meer info.

Demo Bibliotheek

Maak kennis met de Learning Suite van Next Learning Valley in de Demo Bibliotheek. De Learning Suite is een dynamisch ecosysteem van leerinstrumenten dat bestaat uit drie lagen: learning experience, data en content management. De Learning Suite zorgt ervoor dat de lerende zich op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste content ontwikkelt.

Lees meer over Next Learning Valley.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023