Klantcasus ABN AMRO: Hoe is ABN AMRO gestart met Learning Analytics, welke uitdagingen liepen ze tegenaan en hoe hebben ze dit aangepakt?

Door: Max Mertens, Expert Learning Analytics en Wouter Willemsen.

Next Learning Valley ondersteunt organisaties bij de implementatie van innovatieve leertechnologieën, waaronder de Learning Record Store, Learning Locker.

ABN AMRO heeft, samen met Next Learning Valley, veel ervaring opgedaan met het verzamelen, visualiseren en analyseren van (leer)data én staan op het punt om ook het leren te automatiseren. Tijdens deze sessie, nemen Wouter Willemsen (ABN AMRO) en Max Mertens (Next Learning Valley) je mee in hun reis, uitdagingen/oplossingen en de nu al gecreëerde impact. Benieuwd hoe ze dit hebben aangepakt? Dan zien we je graag bij deze sessie!

Expert Learning Analytics

Max is werkzaam als Consultant en expert Learning Analytics bij Next Learning Valley. In deze functie adviseert en ondersteunt Max organisaties bij het zicht en grip krijgen door middel van data hoe er wordt geleerd in de organisatie.

Tevens ondersteunt Max bij het technisch mogelijk maken, met een LRS en de juiste koppelingen, om alle data op één plek te verzamelen. Op deze manier kunnen er eenvoudig en snel dashboards gecreëerd worden, analyses gemaakt en kan “het leren” geautomatiseerd worden.

Deze sessie wordt mogelijk gemaakt door: Next Learning Valley.

bekijk hier de eerste sessie van next learning valley op 11 april
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024