Klantcasus VodafoneZiggo: Het kan!  Al het “leren” verzamelen in 1 interactieve omgeving: het learning experience platform (LXP).

Door: Dirk van Dijk, Expert Gepersonaliseerd & Sociaal Leren en Joyce Lemmens.

Next Learning Valley ondersteunt organisaties bij de implementatie van innovatieve leertechnologieën, waaronder StreamLXP.

VodafoneZiggo maakt al 7 jaar gebruik van SteamLXP, waain meer dan 10.000 medewerkers leren. Hierbij hebben ze veel ervaring opgedaan met het innovatieve leren.

Samen met Dennis Ijlenhave van VodafoneZiggo delen we de ruime ervaringen die zijn opgedaan over de jaren, de uitdagingen die ze tegen kwamen en hoe ze deze opgelost hebben. Tevens kijken we naar de impact die ze hebben gecreëerd met het leren in een Learning Experience Platform StreamLXP.

Expert Gepersonaliseerd & Sociaal Leren

Dirk van Dijk is een ervaren L&D professional en is werkzaam als consultant bij Next Learning Valley. In deze rol adviseert en begeleidt Dirk organisaties bij het implementeren van gepersonaliseerd en sociaal leren met StreamLXP. Hierbij is voor onze klant steeds belangrijker om te werken met Skills-Based learning.

Deze sessie wordt mogelijk gemaakt door: Next Learning Valley.

bekijk hier de derde sessie van Next Learning Valley op 11 april
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024