Kennis delen: volledig in controle met in-house e-Learning ontwikkeling

Droom jij ook weleens over hoe jouw leerstrategie eruit zou kunnen zien? Tevreden deelnemers, meer content ontwikkelaars, verbeterde content en een holistisch leerecosysteem. Dat klinkt geweldig, toch?

FLOWSPARKS is een flexibel leerplatform met een auteurstool en een LMS (Learning Management System). De auteurstool bestaat uit formats, templates en programma’s. De formats gebruiken één didactische werkvorm om een bepaald leerdoel te bereiken. Bovendien ziet alles er grafisch perfect uit op elk device. Op deze manier kan iedereen binnen een organisatie zelfstandig, snel en eenvoudig e-Learning ontwikkelen en wordt leren leuk!

FLOWSPARKS creëert FLOW: Flexibel Leren in een Online Wereld.

Hoe kan je in-house e-Learning maken?

In elke organisatie zweeft heel veel kennis rond en vinden er continue veranderingen plaats. Hoe kan je deze nieuwe en bestaande kennis niet alleen borgen maar ook delen met collega’s?

De creatie van e-Learning modules wordt door veel organisaties gedeeltelijk of volledig uitbesteed. Dit maakt het lastig om zelf de controle te houden over de leerstrategie en -inhoud. Daarom zijn steeds meer organisaties op zoek naar een manier om zelf in-house e-Learning te ontwikkelen en bewerken. Dit klinkt als een enorme uitdaging, maar geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Lees er meer over in deze blog.

Lees hier alles over de sessie van FLOWSPARKS op next learning
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022