Kennisdelen voor en door collega’s bij de Nationale Politie

Door: Miriam Achterberg, Adviseur L&D Nationale Politie en Marly van Beuningen, Customer Success Coach bij FLOWSPARKS.

De snel veranderende samenleving stelt elke keer nieuwe eisen aan de kennis en vaardigheden van onze collega’s op straat en op de bureaus. Om aan deze vraag te voldoen, werd de zoektocht gestart naar nieuwe en innovatievere manieren van opleiden.

We weten dat verschillende collega’s een bron zijn van waardevolle kennis. Sommigen probeerden in deze behoefte van kennisdeling te voorzien door zelf workshops te geven en instructiefilms te maken. Dit kent echter beperkingen. Op zoek naar alternatieve manieren ontstond het project Kennisdelers. Met dit project stellen we onze collega’s in staat om zelf impactvolle e-Learning te bouwen met FLOWSPARKS. Zo wordt bij de Nationale Politie  op grote schaal waardevolle kennis met trots gedeeld en duurzaam geborgd. Valide, betrouwbaar en actueel. Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet bij de 63.000 medewerkers van de Nationale Politie? Kom naar deze sessie en doe inspiratie op hoe binnen jouw organisatie kennis gedeeld kan worden voor en door collega’s.

Kennisdeling – Vindingrijk – Modern

Miriam is adviseur leren & ontwikkelen bij de Nationale Politie. Een innovator met verbeelding- en realisatiekracht met focus voor de mens. Gelooft in verandering en groei door leren & ontwikkelen eenvoudig, persoonlijk en levendig te maken, gebruikmakend van moderne mogelijkheden. Afgelopen jaren heeft zij zich ingezet om de waardevolle (ervarings-) kennis van politie collega’s een passend podium te geven.

Advies – Training – Innovatie

Marly adviseert en ondersteunt diverse organisaties bij het ontwikkelen van impactvolle leerinterventies. Het geven van trainingen voor de auteurstool FLOWSPARKS, workshops op het gebied van didactiek en meedenken bij onderwijskundige vraagstukken binnen organisaties behoren tot haar dagelijkse werkzaamheden. Met een dosis creativiteit, veel enthousiasme en brede kennis werkt ze samen met organisaties naar een passend resultaat.

ik wil deze sessie niet missen!
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024