Hoe programmatisch leren zorgprofessionals in de verloskunde, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde helpt om hun skills verder te verdiepen.

Door: Rob Göbel, managing director VrouwenZorg en Danny van Kuijk van D2L.

VrouwenZorg verzorgt sinds 2002 onderwijs voor kraamverzorgenden, verpleegkundigen, verloskundigen (1e en 2e lijn), arts-assistenten en gynaecologen. Per jaar worden er ongeveer 1000-1500 zorgprofessionals door Vrouwenzorg getraind.

In deze hybride sessie laat Rob Göbel, managing director VrouwenZorg, je zien hoe een digitaal leerplatform als D2L Brightspace, zorgprofessionals ondersteund bij de verdieping van zowel hun theoretische als praktische vaardigheden.

Samen met Danny van Kuijk van D2L, loopt hij door verschillende interactieve programmatische lesvormen zoals responsiecolleges, casusbesprekingen en casus training/simulaties heen en geven ze inzicht hoe het digitale leerplatform voor e-learning en toetsing wordt ingezet voor, tijdens en na de trainingsactiviteiten.

Biografie Rob

Rob zet zijn ervaring als opleider en trainer (RN-OBGYN & Nurse teacher) in om zorgprofessionals in de obstetrie, verloskundigen en gynaecologie te helpen zich verder te ontwikkelen in hun vakgebieden. Hij heeft 20 jaar geleden VrouwenZorg opgericht en geeft cursussen en trainingen door het hele land.

Biografie Danny

Vanuit zijn achtergrond in organisatiesociologie kijkt Danny graag holistisch naar ontwikkelingen binnen en buiten de markt voor leren & ontwikkelingen. De laatste dertien jaar heeft hij zich voornamelijk gericht op onderwijsevaluatie, toetsing en digitale leeromgevingen. In zijn huidige rol binnen D2L, de makers van het Brightspace LMS, helpt hij organisaties binnen het onderwijs, het verenigingswezen en het bedrijfsleven bij de aanpassing van hun leeromgevingen, waarbij het verkrijgen en behoudt van de ‘organisational fit’ centraal staat.

Deze klantcase wordt gehouden op maandag 11 april om 11:00.

D2L verzorgt tijdens Next Learning op 11 april ook een workshop over programmatisch leren op het Brightspace leerplatform. Wil jij daar meer over lezen? Klik dan op onderstaande button.
Klik hier voor meer info over de workshop
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022