Zelf aan de slag met programmatisch leren op het Brightspace leerplatform.

Door: Danny van Kuijk van D2L.

Tijdens de sessie van VrouwenZorg, eerder op dag, hebben laten zien hoe programmatisch leren in de praktijk kan worden ingezet. In deze workshop gaan we samen verder aan de slag om te kijken hoe programmatisch leren nou eigenlijk echt werk.

Voor diegene die de term niet kennen, de term is niet nieuw, de digitale inzet wel! 

Programmatische leren bevat 6 kernelementen: gepersonaliseerd en begeleidt, interactie gedreven, praktijkgericht, rijk aan feedback, motiverend en dat alles ondersteund door data gedreven mechanische zoals nudging.

In deze workshop ga jezelf aan de slag met enkele essentiële tools uit het Brightspace leerplatform zoals: video, badging en discussiefora. Dus neem je smartphone mee en duik met ons dieper in de mogelijkheden van programmatisch leren!

Biografie Danny

Vanuit zijn achtergrond in organisatiesociologie kijkt Danny graag holistisch naar ontwikkelingen binnen en buiten de markt voor leren & ontwikkelingen. De laatste dertien jaar heeft hij zich voornamelijk gericht op onderwijsevaluatie, toetsing en digitale leeromgevingen. In zijn huidige rol binnen D2L, de makers van het Brightspace LMS, helpt hij organisaties binnen het onderwijs, het verenigingswezen en het bedrijfsleven bij de aanpassing van hun leeromgevingen, waarbij het verkrijgen en behoudt van de ‘organisational fit’ centraal staat.

ik wil deze sessie niet missen
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022