Hoe het Deventer Ziekenhuis de leercultuur verandert met hulp van THRIVE LXP

Binnen een ziekenhuis is traditioneel veel aandacht voor periodieke verplichte scholing. Leren en ontwikkelen vanuit de organisatie of de persoonlijke behoefte is vaak gefragmenteerd, niet heel transparant en niet geborgd. Deventer Ziekenhuis wil meer en structurele aandacht voor dit leren en ontwikkelen en heeft hiervoor het platform THRIVE LXP van The Courseware Company geselecteerd en geïmplementeerd. Welke eisen en wensen hebben geleid tot deze keuze, hoe faciliteer je een persoonlijke leeromgeving met regie voor de medewerker en stimuleer je het leren, deel je kennis en borg je de ontwikkeling. Helpt een LXP de organisatie hierin verder?

Deze sessie wordt gehouden door:

Ronny Lohuis, Senior Consultant bij The Courseware Company.

Ronny is een ervaren learning technologie consultant die de afgelopen decenia diverse platformen heeft geïmplementeerd om leren te faciliteren. Vanuit zijn rol bij The Courseware Company zoekt hij de optimale inrichting en beste oplossing om leren zo goed mogelijk te faciliteren bij zijn klanten. Hij is zeer enthousiast over THRIVE LXP omdat dit de lerenden boeit, bind en betrekt.

Joeri van Doorn, Projectmanager LXP/T&I bij Deventer Ziekenhuis.

Joeri heeft de eerste 5 jaar van zijn carrière als consultant/projectmanager gewerkt bij een LMS leverancier. Vervolgens is hij overgestapt naar de klant kant en heeft hij bij verschillende bedrijven gewerkt als verantwoordelijke voor alle leerplatformen binnen Philips, Signify en Deventer Ziekenhuis. Naast systemen heeft hij ook veel ervaring in het implementeren van de visie op leren binnen een organisatie.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023