Kennisdelen en behouden met innovatieve leertechnologie

Medewerkers beschikken over waardevolle expertise. Het is zonde om deze kennis verloren te laten gaan door het niet vast te leggen of door vertrek van medewerkers. The Courseware Company biedt al 25 jaar innovatieve leertechnologie om het kennisniveau van jouw medewerkers te laten groeien. Innovatieve leertechnologie kan bijdragen aan een lerende organisatie waarin de medewerker centraal staat en zich vrij kan ontwikkelen, zijn kennis kan delen met collega’s en hierdoor betrokken is bij de laatste ontwikkelingen van de organisatie. Wil je ook het maximale uit jullie organisatie halen? Onze experts helpen je hier graag bij!

Next Learning 2021

In 2021 kon je op Next Learning al kennismaken met THRIVE LXP. Het veelzijdige leerplatform dat de functionaliteit van een Learning Management System (LMS) combineert met de voordelen van een Learning Experience Platform (LXP) en de lerende centraal stelt. In dit frisse en aantrekkelijk platform vinden jouw medewerkers gemakkelijk het lesmateriaal dat ze nodig hebben en zien ze wat er op basis van hun interesses nog meer mogelijk is. Ontdek de kracht van THRIVE LXP!

Wat vertellen we je op Next Learning 2022?

Hoe het Deventer Ziekenhuis de leercultuur verandert met hulp van THRIVE LXP

Binnen een ziekenhuis is traditioneel veel aandacht voor periodieke verplichte scholing. Leren en ontwikkelen vanuit de organisatie of de persoonlijke behoefte is vaak gefragmenteerd, niet heel transparant en niet geborgd. Deventer Ziekenhuis wil meer en structurele aandacht voor dit leren en ontwikkelen en heeft hiervoor het platform THRIVE LXP van The Courseware Company geselecteerd en geïmplementeerd. Welke eisen en wensen hebben geleid tot deze keuze, hoe faciliteer je een persoonlijke leeromgeving met regie voor de medewerker en stimuleer je het leren, deel je kennis en borg je de ontwikkeling. Helpt een LXP de organisatie hierin verder?

Deze sessie wordt gehouden door:

Ronny Lohuis, Senior Consultant bij The Courseware Company.

Ronny is een ervaren learning technologie consultant die de afgelopen decenia diverse platformen heeft geïmplementeerd om leren te faciliteren. Vanuit zijn rol bij The Courseware Company zoekt hij de optimale inrichting en beste oplossing om leren zo goed mogelijk te faciliteren bij zijn klanten. Hij is zeer enthousiast over THRIVE LXP omdat dit de lerenden boeit, bind en betrekt.

Joeri van Doorn, Projectmanager LXP/T&I bij Deventer Ziekenhuis.

Joeri heeft de eerste 5 jaar van zijn carrière als consultant/projectmanager gewerkt bij een LMS leverancier. Vervolgens is hij overgestapt naar de klant kant en heeft hij bij verschillende bedrijven gewerkt als verantwoordelijke voor alle leerplatformen binnen Philips, Signify en Deventer Ziekenhuis. Naast systemen heeft hij ook veel ervaring in het implementeren van de visie op leren binnen een organisatie.

Over The Courseware Company

Effectief kennis delen is van essentieel belang voor iedere onderneming, groot én klein. The Courseware Company is expert in het toepassen van opleidings- en kennistechnologie voor het inrichten van een leerlandschap om leren zowel effectief als efficiënt aan te bieden. Ze bieden een gevarieerd assortiment aan digitale leeroplossingen zoals Articulate en PeopleFluent LMS. Al 25 jaar staan de experts van The Courseware Company dagelijks klaar voor honderden tevreden klanten.

The Courseware Company
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022