Van afvinkoefening naar écht leren bij Atos

Hoe laat je 105.000 medewerkers leren op hun eigen niveau?

Iedere medewerker in een organisatie is uniek, maar waarom zijn veel leerprogramma’s dan nog generiek? En hoe zorg je ervoor dat je als organisatie niet alleen compliant bent, maar mensen ook echt laat leren en zo de gewenste verandering in de praktijk teweegbrengt?

Volg deze sessie en krijg een kijkje in de wereld van leren en ontwikkelen binnen Atos. Met 105.000 medewerkers in 73 landen, weet Atos als geen ander welke oplossingen er zijn voor verschillende uitdagingen in een globaliserende wereld.

Meld je aan!

Tijdens deze interactieve sessie komen de volgende uitdagingen aan bod:

1: Hoe zorg je ervoor dat werknemers hun jaarlijkse verplichte compliance training volgen en daar ook écht iets van leren?

2: Wat zijn de mogelijkheden om een adaptief leerprogramma te maken dat aansluit op het individuele kennisniveau?

3: Hoe worden leerprogramma’s wereldwijd aangeboden in verschillende talen?

4: Op welke manier kun je externen betrekken bij de leerprogramma’s zonder ze toegang te geven tot je eigen LMS?

5: Hoe kunnen programma’s toegankelijk gemaakt worden voor medewerkers met een handicap zoals slechtziendheid of doofheid? (WCAG – Web Content Accessibility Guidelines)

Kortom, een interessant programma waar voor elke uitdaging verschillende overwegingen en oplossingen aangereikt worden.

Over Marcel Gmelich Meijling en Atos

Marcel is Global Head L&D Operation bij Atos. Na zijn opleiding toegepaste onderwijskunde aan de Universiteit Twente is Marcel altijd werkzaam geweest op het gebied van training en opleiding, met de nadruk op online leren. 

Atos is een IT-bedrijf dat zich bezighoudt met systeemontwikkeling en consultancy en heeft 105.000 werknemers verspreid in 71 landen. Atos is in de Benelux onder meer actief op het vlak van het verwerken van betalingen, IT dienstverlening, Outsourcing, Consulting en Systeem integratie.

Deze sessie wordt verzorgd door FLOWSPARKS.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023