Keynote: De vloeibare samenleving

Farid Tabarki
Studio Zeitgeist // De vloeibare samenleving

Het vloeibare bedrijf. De ideale oplossing voor jouw organisatie, die dagelijks te maken heeft met onzekerheid en wendbaar moet improviseren!? Zou je misschien niet beter in een netwerkachtige structuur werken? Het antwoord op deze vragen is niet eenvoudig.

Duidelijk is wel dat een nieuwe strategie onafwendbaar en noodzakelijk is.

De COVID-crisis lijkt de urgentie voor een andere aanpak alleen maar te versterken. Nu is hét moment om koers te kiezen. Te bepalen of je weer terugvalt in het oude, of dat je vol inspiratie de nieuwe mogelijkheden omarmt.

Farid Tabarki ontwikkelde zeven strategieën voor organisaties om toekomstbestendig te worden. Decentralisatie en transparantie zijn daarin kernwoorden. In deze keynote geeft Farid je denkrichtingen én praktische voorbeelden.

Farid Tabarki is de oprichter van Studio Zeitgeist. Hij schrijft geregeld voor Het Financieele Dagblad en is auteur van het boek ‘Het Einde van het Midden – Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’. Volgens De Volkskrant is Farid één van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders.  In januari 2021 was hij nog te gast in WNL op zondag.

Farid Tabarki vertelt over zijn keynote op 27 september tijdens Next Learning:

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022