Het vormgeven en aanscherpen van een eigen Academie

Vraag je je af hoe je leren en ontwikkelen zelf kunt vormgeven binnen jouw organisatie, bijvoorbeeld via een interne academie? Of hebben jullie al een academie opgezet en ben je benieuwd hoe jullie deze nog beter kunnen laten aansluiten op de organisatiedoelen? Tijdens deze workshop deelt Learning & Development professional Babette Bajema haar rijke ervaringen met het vormgeven van academies. Ze neemt je mee in 9 stappen om tot de beste vorm van leren in jouw organisatie te komen. Wie betrek je bijvoorbeeld? Bij welke organisatorische zaken moet je stilstaan? En hoe meet je het succes? Tijdens de workshop vul je de QuickScan* in om te ontdekken welke stappen jij binnen jouw organisatie kunt zetten.

*De QuickScan is in co-creatie ontwikkeld door ICM en Babette Bajema op basis van opgedane ervaringen in de praktijk.

Dit levert de sessie jou op:

  • Je doet inspirerende en nieuwe inzichten op over de toegevoegde waarde van academies
  • Je maakt kennis met verschillende vormen van academies
  • Je ontdekt wat er komt kijken bij het opzetten van een academie
  • Je krijgt concrete handvatten en tips voor in jouw praktijk

Spreker

Babette Bajema heeft ruim 20 jaar ervaring als opleidingskundige en werkt voor diverse internationale organisaties waar ze zich bezighoudt met ontwikkelvraagstukken op individueel-, team- en organisatieniveau. Zij geeft vorm aan strategische opleidingsvraagstukken en deelt haar kennis en ervaring graag met vakgenoten. Regelmatig verzorgt ze de Post-HBO leergang Opleidingskunde voor ICM.

Klanten omschrijven Babette als een verbinder en iemand met een positieve energie die de omgeving in beweging brengt, creatieve oplossingen bedenkt, analytisch is en een hands on mentaliteit heeft.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022