Workshop: Voorspel je eigen L&D-skills voor de toekomst

Hoe gaat AI ons werk als L&D-professional beïnvloeden, zowel nu als in de toekomst? We werpen een blik op de ontwikkelingen van AI, maar richten ons voornamelijk op de toekomst. Samen ontwerpen we scenario’s die laten zien hoe AI invloed zal hebben op jouw werk als professional binnen het werkveld van L&D. Welke tools en vaardigheden stop jij in je rugzak (of laptoptas) om mee of zelfs voorop te lopen?

Loes Thuis – L&D consultant & docent L&D Hogeschool Arnhem & Nijmegen (HAN)

Als zelfstandig Learning & Development consultant ontwerp, train en adviseer ik diverse organisaties vanuit mijn passie voor leren en ontwikkelen. Met de juiste interne (mindset) en externe (leeromgeving) kracht, kan iedereen levenslang leren! Mijn L&D-ervaring zet ik daarnaast in als docent bij de opleiding Learning & Development in Organisations aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar ik studenten begeleid bij vakken zoals Interactief presenteren, Schriftelijke organisatieanalyse, Adviseren over leerinterventies en Trainen.

Joàn Pastoor – Adviseur leren & ontwikkelen

Ik geloof dat elk mens het in zich heeft om zich te blijven ontwikkelen. Wat mij drijft is anderen helpen om hun werk met meer succes en resultaat te doen. Ik vind het belangrijk om leer- en ontwikkelvraagstukken passend en origineel op te lossen. Daarbij krijg ik energie van het hele proces, van advies, analyse, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie, effectmeting en projectleiding.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023