Workshop: SkillBoost: Bouw aan de Toekomst met AI-Enhanced Skill Building

Ontdek de kracht van skill based learning en zet stappen naar een dynamische organisatie. In deze workshop ervaar je hoe AI, inclusief Skills Builder, helpt bij het vormgeven van vaardigheidsgerichte teams.

Femke Geerts – Expert Personalized & Social Learning Next Learning Valley

Femke is een veelzijdige professional met een sterke passie voor gepersonaliseerd en sociaal leren. Ze heeft uitgebreide ervaring in projectmanagement, strategieontwikkeling en stakeholdermanagement. Ze werkt graag samen om gepersonaliseerde leerervaringen te ontwerpen die de groei en ontwikkeling van individuen bevorderen.

Erica Tiemes – Expert Personalized & Social Learning Next Learning Valley

Erica is expert gepersonaliseerd leren en heeft meer dan 7 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van blended, gepersonaliseerd en adaptief onderwijs. Dagelijks ervaart zij hoe belangrijk gepersonaliseerd leren is voor medewerkers en de leercultuur bij bedrijven. “Je laat een medewerker ervaren dat zijn/haar persoonlijke doelen en leerbehoeften belangrijk zijn door aangeboden leerervaringen daarop aan te laten sluiten. Actief aan de slag gaan met kennis en vaardigheden die op dat moment nodig zijn, in plaats van het verplicht doornemen van bekende of onnodige informatie. Zo stimuleer en behoud je motivatie van medewerkers om zich te blijven ontwikkelen.”

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023