Workshop: Performance Support en AI; hoe werkt dit optimaal samen?

Door de steeds verder gaande mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI), zijn we beter in staat om gebruikersgedrag te analyseren. Daardoor kan content (nog) gerichter onder de aandacht van de lerende gebracht worden. Na een korte introductie van Alfred Remmits over werkplekleren en performance support, gaat professor Donald Clark in op de rol die AI kan gaan spelen binnen leren in het algemeen én hoe je werkplekleren en performance support daarmee kunt optimaliseren. Donald Clark komt speciaal naar Nederland om deze sessie te geven. 

Kun je AI áltijd gebruiken? Hoe kun je dit inrichten en waar moet je vervolgens rekening mee houden? Welke gevolgen heeft AI voor de ontwikkeling van content? En: hoe zorg je dat medewerkers niet overladen worden met informatie maar toegang hebben tot een ‘single point of truth’. Tijdens de sessie is er veel ruimte om vragen te stellen aan Donald Clark.  

Alfred Remmits – CEO Xprtise en 5 Moments of Need specialist

Alfred Remmits is ruim 35 jaar actief in de wereld van Leren & Ontwikkelen. Hij is oprichter van Xprtise, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve werkplekleeroplossingen, met kantoren in Nederland, USA en de UK. Ook geeft Alfred leiding aan de 5 Moments of Need® Academy Nederland. 

Donald Clark – EdTech ondernemer en CEO Wildfire Learning

Donald Clark heeft bijna 40 jaar ervaring in online leeromgevingen. Als CEO van Wildfire Learning maakt hij al jaren gebruik van artificiële intelligentie (AI) om snel online leerinhouden te leveren. In de afgelopen jaren heeft Donald Clark 4 boeken gepubliceerd over innovatie in leren en ontwikkelen, inclusief een boek over “AI en Leren” 

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024