Workshop: Performance Support en AI; hoe werkt dit optimaal samen?

Door de steeds verder gaande mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI), zijn we beter in staat om gebruikersgedrag te analyseren. Daardoor kan content (nog) gerichter onder de aandacht van de lerende gebracht worden. In deze sessie gaan Alfred Remmits en Donald Clark (via een live online verbinding) in op het inzetten van Performance Support en de mogelijkheden van Artificial Intelligence daarbij. Want: kun je AI áltijd gebruiken? Hoe kun je dit inrichten en waar moet je vervolgens rekening mee houden? Welke gevolgen heeft AI voor de ontwikkeling van content? En: hoe zorg je dat medewerkers niet overladen worden met informatie maar toegang hebben tot een ‘single point of truth’. Deze sessie bevat heldere inzichten en goede voorbeelden uit de praktijk, waardoor je met veel ideeën voor jouw eigen organisatie de sessie verlaat.

Alfred Remmits – CEO Xprtise en 5 Moments of Need specialist

Alfred Remmits is ruim 35 jaar actief in de wereld van Leren & Ontwikkelen. Hij is oprichter van Xprtise, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve werkplekleeroplossingen, met kantoren in Nederland, USA en de UK. Ook geeft Alfred leiding aan de 5 Moments of Need® Academy Nederland.

Donald Clark – EdTech ondernemer en CEO Wildfire Learning

De Schotse EdTech ondernemer Donald Clark heeft 30 jaar ervaring in online leeromgevingen. Als CEO van Wildfire Learning maakt hij gebruik van artificiële intelligentie (AI) om snel online leerinhouden te leveren.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023