Workshop: Ontwerp innovatieve leerervaringen met behulp van AI

De mogelijkheden van generatieve AI-tools zijn oneindig. Elke dag komen er nieuwe tools bij. Hoe kun je deze als L&D-er krachtig inzetten? Dat kan rechtsreeks via een app- of webinterface, maar ook door met API-koppelingen AI-tools te integreren in bestaande leeroplossingen.
Ontdek de kracht van AI en ga zelf aan de slag! Serge laat je zien hoe je op maat gemaakte leerarrangementen kunt creëren en we gaan aan de slag met het ontwerp van een effectief leertraject op basis van individuele behoeften. Word een pionier in het toepassen van AI in L&D en Neem de leiding in het vormgeven van de toekomst van leren en ontwikkeling!

Serge de Beer – Videospecialist en ontwikkelaar voor leren & presteren

Serge de Beer heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van digitale leerervaringen en het verzorgen van trainingen op het gebied van educatieve video en digitaal leren. Zijn achtergrond in de wereld van de audiovisuele media combineert hij met een passie voor leren en presteren. Serge is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische instructievideo’s. Daarnaast ontwikkelt hij, met behulp van AI, tools voor learning analytics en het digitaal ondersteunen van leren en presteren. Serge werkt als zelfstandig specialist voor scholen, bedrijven en de overheid.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023