Workshop: Interactieve video’s maken met behulp van AI

A.I. dringt inmiddels ook door in het video domein. Nieuwe A.I. gestuurde tools maken het mogelijk om de kosten en tijd die gepaard gaan met het maken van video’s aanzienlijk terug te dringen en daarmee de toepassingsmogelijkheden en productiviteit te verhogen. Bovendien is het nu mogelijk om deze A.I. gegenereerde video’s ook interactief te maken. Daarmee ontstaat een nieuwe generatie op video gebaseerde interactieve e-learning content die maximaal gebruik maakt van de combinatie van beeld, geluid en tekst en de manier waarop ons brein het beste leert: visueel, interactief en in chunks. Jeroen Krouwels en Alberto Paradela Sánchez laten zien hoe.

Jeroen Krouwels – Director hihaho interactive video

Jeroen studeerde eind jaren ’80 af als onderwijskundige, gespecialiseerd in moderne vreemde talen. Aan het begin van zijn carrière raakte hij betrokken bij het eerste landelijke project “Teleleren”. Daar ontstond zijn passie voor leren met behulp van technologie. In ruim 30 jaar tijd heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op dit vlak. Hij is als gastdocent betrokken bij de post-bachelor E-learning bij de Foundation for Corporate Education (Kessels & Smit) en bij diverse cursusprogramma’s van SBO-Euroforum. Momenteel is hij directeur en mede-eigenaar van hihaho interactive video, een snelgroeiend internationaal edtech bedrijf.

Alberto Paradela Sánchez – CEO Taapt

I am an passionate entrepreneur in video creation tools who leverages their creativity to craft compelling stories and captivate audiences through the production of high-quality visual content.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024