Workshop: 3 AI-versterkers voor L&D! Meer impact door performance augmentation

Beleef in deze interactieve workshop hoe AI L&D kan transformeren en versterken door gedegen en sneller leeroplossingen én performance support te maken. Dit zijn twee versterkers voor L&D. Maar we gaan nog een stap verder en demonstreren hoe L&D met AI mensen op de werkplek in hun kracht kan zetten door taken beter uit te voeren. Dit is performance augmentation: de nieuwste ontwikkeling in ons vakgebied. Het is een vorm van werkplekleren- én versterking zoals nog niet eerder vertoond. Ervaar hoe we samen met deze nieuwe ontwikkeling meer impact realiseren dan ooit

Jos Arets – Partners in AI en Tulser NL/Global

Jos werkt al vele jaren (inter)nationaal aan het integraal ontwikkelen van mens & organisatie met de bedoeling bij te dragen aan het verbeteren van de prestaties van L&D. Dit manifesteert zich concreet in strategische advisering en het ontwikkelen van nieuwe concepten en publicaties over value-based leren en de Arets L&D-businessmodellen. Met AI is L&D nog beter in staat om businessimpact aan te tonen en daarom een logische stap om hieraan te werken en daarover te publiceren.

Vivian Heijnen – Partners in AI en Tulser NL/Global

Vivian heeft meer dan 20 jaar ervaring als interne en externe adviseur op het gebied van L&D zowel in Nederland als internationaal. Ze brengt samen met een team adviseurs de prestatiegerichte werkplekleermethodiek (70:20:10) dagelijks in de praktijk en ze ondersteunt academies en leerafdelingen op weg naar prestatiegericht werkplekleren. Daarnaast werkt ze als programmamanager voor (regio)projecten waarin ze onder andere innovatieve oplossingen met AI bij organisaties implementeert. Dat laatste met behulp van applicaties ontwikkelt door Partners in AI.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024