Online workshop: De basis van ChatGPT

Maandag 9 oktober van 09.30 – 10.45 uur
Vrijdag 27 oktober van 09.30 – 10.45 uur

Tijdens deze Live Online Workshop leer je de basis van ChatGPT. Stap voor stap gaan we samen aan de slag met ChatGPT. Je krijgt antwoorden op vragen zoals: Hoe werkt ChatGPT? Wat zijn prompts en hoe kun je ermee werken? Wat zijn de risico’s van het werken met ChatGPT? Daarnaast krijg je tal van praktijkvoorbeelden over hoe je als L&D-professional ChatGPT kunt inzetten bij het ontwikkelen van jouw trainingen. Zo heb je voor het event al een goede basis gelegd voor de overige sessies tijdens het congres.

Meld je aan voor deze online workshop

Janny van der Laan – Opleidingskundige | Leer Trainen vanuit je Vak

Janny heeft meer dan 17 jaar ervaring als opleidingskundige en trainer, werkend vanuit haar eigen bedrijf  ‘Leer Trainen vanuit je Vak’. Ze helpt professionals die goed zijn in hun vakgebied bij het ontwerpen en geven van hun eigen trainingen. Daarnaast ontwikkelt ze op maat gemaakte (blended) opleidingen.

Nieuwe ontwikkelingen inspireren Janny enorm. Ze was bijvoorbeeld een van de pioniers in het geven van Live Online Trainingen, lang voordat de coronapandemie uitbrak. Deze ervaring kwam goed van pas toen ze tijdens de pandemie docenten en trainers kon leren hoe ze op een interactieve manier een Live Online training konden verzorgen.

Niet alleen in live en online trainingen, maar ook in het veld van e-learning was Janny een voorloper. Ze begon al vroeg met het gebruik van platforms zoals Learndash en heeft haar toolbox inmiddels uitgebreid met onder andere geavanceerde tools zoals Articulate Rise.

ChatGPT heeft eveneens een speciale plek in Janny’s hart. Ze zag onmiddellijk de mogelijkheden die deze technologie biedt voor trainers en L&D-professionals, en koos ervoor om ChatGPT te omarmen in plaats van het te zien als een bedreiging. Inmiddels heeft ze al vele trainers opgeleid in het gebruik van ChatGPT voor het ontwikkelen van hun opleidingen / trainingen.

Zowel grote organisaties (zoals Alfen, Bam Infraconsult, Gemeente Stichtse Vecht, HAN, KWA Bedrijfsadviseurs, Rijkswaterstaat, Savant Learning Partners, Voedingscentrum, Zuid-Holland Bereikbaar) als vele zzp’ers weten Janny te vinden voor haar expertise als opleidingskundige.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024