Leertrack: Van probleem naar powerprompt in 2 sessies

Ontdek de kracht van ChatGPT voor L&D via deze tweedelige workshop. In deze leertrack, speciaal voor L&D’ers, inspireren we jou met onze eigen voorbeelden. Vind jij  de use case met de hoogste ROI. En ga je onder begeleiding aan de slag om de prompts te creëren dit voor elkaar te krijgen.

Workshop 1: AI use case analyse – van probleem naar use case

Na onze demo’s, leer je praktisch drie-stappenplan om de potentie van ChatGPT (en andere AI) te ontdekken en de mogelijke ROI te berekenen. Zo ga je echt aan de slag met datgene wat jouw werk beter, sneller en leuker maakt.

Workshop 2: ChatGPT powerprompts – van use case tot powerprompt

Na het maken van jouw use case, draait deze workshop om prompt engineering. Wij geven demo’s. Delen onze beste prompts met jou. En jij ontdekt hoe je jouw use case omzet in een powerprompt. Met veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Waarom deelnemen?

✅ Aan de slag met die cases, die jou het meeste opleveren.

✅ Ontvang praktijkvoorbeelden voor directe inspiratie.

✅ Persoonlijke begeleiding voor maximale resultaten.

✅ Ontvang 5 Powerprompts waarmee jij direct aan de slag kunt.

Ilona Boomsma – Optimaliseert L&D | ChatGPT voor L&D | Expert in Evalueren & Transfer – Bureau Reuring

Ilona staat bekend om haar expertise in evalueren van leren en transfer. Ze combineert wetenschappelijke inzichten met praktische toepassingen. Ze is altijd op zoek naar manieren L&D beter, sneller en leuker te maken. ChatGPT + expertise over leren is de manier!

Jean-Luc Laval – Innovator in L&D | AI & ChatGPT Expert | Creatieve ontwerper – Bureau Reuring

Jean-Luc is een creatieve maker met een passie voor AI en ChatGPT. Deze L&D’er kan als geen ander innovatieve ideeën omzetten in praktische oplossingen die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Zijn aanpak is pragmatisch, gestructureerd en flexibel. Zijn motto: ‘Leren is geen oplossing, maar een uitkomst’.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023