Leertrack: Prompt Engineering: De 20 beste L&D Prompts

Generatieve AI-tools zoals ChatGPT bieden enorme mogelijkheden voor L&D-professionals. Ze kunnen complexe input vertalen naar begrijpelijke taal, snel instructievideo’s maken en zelfs persoonlijke assistentie bieden bij het ontwerpen van leerdoelen. Terwijl we nog volop aan het experimenteren zijn, is het overduidelijk dat deze tools waardevolle tijdsbesparing en verbeterde kwaliteit opleveren.
Om deze kansen optimaal te benutten, is vakmanschap essentieel. Immers: “A fool with a tool is still a fool.” Hoe kunnen we leertheorie en praktijkervaring gebruiken om AI-tools te integreren en ons dagelijks werk te versterken?
In deze leertrack ontwikkelen we samen de beste L&D-prompts aan de hand van actuele en eigen praktijkvoorbeelden. Je leert de basisregels van prompt engineering, krijgt voorbeelden en vooral de mogelijkheid om te experimenteren, kennis te delen en te oefenen. Samen werken we toe naar een product met de twintig beste L&D-prompts.

Ger Driesen – Learning Innovation Leader

Denk aan iemand die mensen, ideeën, inspiratie en trends bij elkaar brengt in de (inter-)nationale Learning & Development community en je hebt een goede omschrijving van Ger Driesen. Ger werkt als Learning Innovation Leader bij NewSpring en is de co-founder van Challenge Leadership Development Academy. Hij is ook de oprichten van de LinkedIngroep “Prompt Engineering for Learning and Development”.

Geraldine Voost – Global L&D Manager Bronkhorst High-Tech

Geraldine Voost is een ervaren L&D professional, momenteel in de rol van Global L&D Manager bij Bronkhorst High-Tech. Haar passie voor menselijke ontwikkeling en organisatiegroei, verrijkt door haar achtergrond in cognitiewetenschap, drijft haar in het bevorderen van L&D’s transitie naar een meer proactieve rol, gericht op het versterken van de prestaties binnen de organisatie.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023