Workshop: Gamification met AI: van story naar game in 45 minuten

AI-tools bieden laagdrempelige mogelijkheden voor de ontwikkeling van learning games en versnellen het maakproces drastisch! Met het DYI gamification platform Seppo kunnen L&D-ers zelf al games bouwen, en onder begeleiding van een AI Prompt expert gaat dat nog veel sneller en bouwen we samen LIVE een game. Met visuele AI-tools als DALL-E ontwerp je een gameboard zonder grafische skills te hebben, Chat-GPT is de kick-starter van jouw creatieve game story en met videotools als Hey-gen & D-ID creëer je video’s zonder een camera aan te raken. In alle talen! Samen met andere bezoekers bepaal jij ter plekke de basis, de inhoud en de visuals van de game. Na afloop ontvang je de game!

Jelle Kabbes – Commercial Director Seppo

Toen Jelle als docent aardrijskunde het positieve effect zag van gamified learning op het leergedrag van zijn leerlingen, was hij overtuigd. Dit moeten meer mensen doen! Baan opgezegd en aan de slag gegaan voor het Finse gamification platform Seppo. Inmiddels actief in meer dan 50 landen! Overal waar geleerd wordt, is er brede interesse voor gamification en het positieve effect op leergedrag. Jelle helpt organisaties met het veranderen van trainingen en onboardingsprogramma’s in motiverende games.

Patrick Trentelman – AI Engineer Seppo

Patrick is een gepassioneerde AI-enthousiasteling met een sterke achtergrond in onderwijs, cultuur en innovatie. Heeft met heel veel plezier voor de klas gestaan en brengt dat plezier nu naar evenementen en congressen. Ontwikkelde een app met zijn basisschoolklas, won 3 innovatie awards en bereikte de finale van 2 business awards. Expertise in Chatbotontwikkeling met Voiceflow. Trainen van LLM’s met oa Parameter-efficient Fine-tuning. AI-toepassingen in vrijwel elk facet van het dagelijks (kantoor)werk. Netwerker in AI-devs en early adopter van AI-tools.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024