Online Academy

Online Academy is hét platform voor online learning met een bekroonde aanpak, ontwikkeld samen met de grootste opleiders van Nederland. Online Academy biedt organisaties online learning in abonnementsvorm gebaseerd op de unieke en wetenschappelijk onderbouwde ‘high speed learning’ methode.

Medewerkers van organisaties kunnen tegen een vast tarief onbeperkt leren bij de beste opleiders van Nederland.

Waarom is Online Academy opgericht?
Een leven lang leren is de nieuwe realiteit. Medewerkers moeten tegenwoordig elke dag/week bijleren om echt bij te blijven. Met 9 miljoen werkenden en een tekort aan trainers/docenten en opleiders is online leren de enige weg naar de toekomst.

De markt voor online leren groeit snel maar de kwaliteit helaas nog niet. Daarom is Online Academy er. Met een wetenschappelijk onderbouwde leermethode en samenwerking met 16 erkende opleiders zorgen wij voor de hoogste kwaliteit e-learning die medewerkers ook echt verder helpt.

Met een abonnement op Online Academy krijgt de hele organisatie onbeperkt toegang tot e-learning. Online Academy biedt:

  • Meer dan 350 producten, inclusief leerlijnen, podcasts, webinars
  • Jaarlijks meer dan 50 nieuwe producten
  • Aangeboden door de beste opleiders van de Benelux
  • Opleidingen in 21 verschillende segmenten, van financiën tot communicatie, van projectmanagement tot leiderschapsvaardigheden

Lees hier meer over de sessie van Online Academy op 27 september: Data: van verzamelwoede naar bruikbare data voor een lerende organisatie.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022