QuickScan Werkend leren: ontdek de prioriteiten van jouw organisatie!

Door: Saskia Tiggelaar en Ilse Beemsterboer, Noordhoff Professional

In welke mate is jouw organisatie ingericht als werkend lerende organisatie? Wordt voldaan aan alle aandachtsgebieden én organisatiecriteria die belangrijk zijn om Werkend Leren optimaal te organiseren? Ontdek welk stappen jij kunt zetten om werken en leren beter te integreren!

Saskia Tiggelaar en Ilse Beemsterboer ontwikkelden een QuickScan om het niveau van werkend leren in jouw organisatie te meten. Met deze scan, die het volledige leerlandschap in kaart brengt, maak je kennis in deze sessie. Je ontdekt waar je met jouw eigen organisatie staat, hoe je scoort ten opzichte van andere organisaties en wat jouw stip op de horizon is.

Wat levert het je op?

In deze sessie krijg je veel inspiratie, een fijne benchmark én inzicht in de belangrijkste uitdagingen voor jouw organisatie om morgen mee aan de slag te gaan! Een tipje van de sluier; succesvolle organisaties hebben met elkaar gemeen dat zij medewerkers faciliteren om van elkaar te leren en dat zij er voor zorgen dat medewerkers goed worden ondersteund op de werkplek.

Doe de gratis QuickScan

Ben je van plan om deze sessie te volgen? We bieden je graag de kans om de QuickScan vooraf in te vullen. Hiermee haal je nog meer uit onze sessie! Stuur een e-mail naar s.vankester@noordhoff.nl,  wij sturen je dan enkele weken van tevoren een link naar de gratis QuickScan.

 

Saskia Tiggelaar, Consultant Learning Solutions

Saskia is continu op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren van leren. Met haar passie voor  onderwijs en ruime werkervaring binnen Academies is zij een gedreven sparringpartner en adviseur.

Ilse Beemsterboer, Consultant Learning Solutions

Ilse haar hart gaat sneller kloppen als zij bij kan dragen aan de ontwikkeling van medewerkers in organisaties. Ze heeft veel ervaring met verandertrajecten en optimalisatie van processen rondom leren en ontwikkelen.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022