Eigen regie bij medewerkers: 3 werkende principes

Workshop met Laura van den Ouden van Expert Trainers en Gilles Leidelmeijer, Zeiler.

Laura is NOBTA Trainer van het Jaar 2019-2020 en co-auteur van ‘Handboek Leren en Ontwikkelen in organisaties’.

‘Medewerkers moeten eigen regie pakken in hun baan’, het wordt steeds vaker gezegd. En het wordt ook makkelijk gezegd, maar is 1 van de moeilijkste gedragsveranderingen om te realiseren in het werk en leven. Ook in jouw organisatie is vermoedelijk door HR, managers en L&D al veel georganiseerd rondom het thema eigen regie (denk aan zelfsturende teams, leven lang leren, POP-gesprekken, etc). De ervaring is dat het succes wisselend is en dat het vooral niet 100% duidelijk is wanneer het wel succesvol werkt. Leer in deze workshop van teams waarbij eigen regie wel gepakt is. Bij piloten, zeilcrews en arrestatieteams krijgt men eigen regie namelijk succesvol voor elkaar. Wat hebben deze teams gemeen, wat zijn werkende principes in eigen regie pakken? In deze workshop ga je ook een aantal oefeningen doen vanuit de zeilwereld: zelfs zonder echt schip in de zaal zul je ervaren dat deze oefeningen al meer in gang zetten dan je had verwacht!

Maak eigen regie echt werkend in jouw organisatie, kom lessons learned ervaren en ophalen in deze frisse workshop!

Workshopbegeleider:

Laura van den Ouden is eigenaar van Expert Trainers en verkozen door NOBTRA tot Trainer van het Jaar 2019-2020. Zij heeft onderzoek gedaan naar wanneer leren in het werk wel geborgd is en tot verandering leidt. Ook heeft zij in een vervolgonderzoek achterhaald wat hierin de rol van managers is. Zij heeft 20 jaar ervaring in het geven van trainingen waarbij het begeleiden van anderen centraal staat (denk aan Train the Trainer, Coaching on the job, Dienend leiderschap). Ook heeft zij een eigen schip (catamaran 42ft) waarop zij trainingen geeft. Zij heeft dus praktijkervaring in het werken met teams op zeilboten.

Let op: Max aantal deelnemers: 20. Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar Sandra Donkers of bel 040 – 2 972 770. Vol=Vol!

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023