Durf het beste uit jezelf te FALEN!

Keynote door Remko van der Drift, Faalkundige

Is falen leuk? Nee natuurlijk niet! Failure sucks but it instructs. Dat weten we eigenlijk allemaal al. Fouten maken mag is voor de meeste van ons vanaf onze jeugd ingegoten. Maar is het in jouw organisatie geoorloofd om op je bek te gaan? En durf je zelf in je werk te falen?

Durven falen om van te leren vereist van jou en je collega’s een open, kwetsbare en nieuwsgierige houding, kwetsbaarheid en een geloof in ontwikkelbaarheid. Jij, als professional Learning en Development kunt dit voorleven. Ben jij een master in falen in jouw organisatie?

Wil je jouw mensen faalkundiger laten zijn, dan zal je zelf een falend voorbeeld moeten worden! Durven falen lijkt soms wel eens ‘het nieuw trucje’. Maar dat is het niet. Er is geen knop die je kunt omzetten. Er is moed en overtuiging nodig om een master in faalkunde te zijn.

Een Masterfaalkundige mag fouten maken, een Masterfaalkundige kan ook fouten maken! Hij blijft ontspannen en leert van zijn fouten. Hij vraagt geregeld feedback want hij gelooft ook in zijn eigen ontwikkelbaarheid. Een Master omarmt bovendien de fouten van anderen.

Ben jij zo’n Masterfaalkundige? Of wil je stiekem toch altijd 100% bovengemiddeld presteren? Dan ben je niet zo faalkundig als je denkt: jammer! Zet de volgende stap tijdens de Masterclass Fouten maken moed!

In de masterclass leer je hoe jij en je collega’s een andere mindset aan kunnen nemen, gericht op minder stress en meer leren en ontwikkelen. Faalkunde helpt je je volledige potentieel te benutten en meer ontkrampt in het leven te staan.

Beleef het in een sprankelende, actieve, grappige en bovenal leerzame Masterclass. Met heldere theorie, leuke filmpjes, faalfitness en concrete reflecties.

 

Remko van der Drift Directeur en Faalkundige

Het is mijn droom om Nederland Faalkundig te maken. Daarmee bedoel ik dat iedereen mild en accepterend kan zijn voor zijn eigen fouten en dit ook kan zijn voor de fouten van anderen. Want ik gun het iedereen om het allerbeste uit zichzelf te kunnen falen. Om deze droom te verwezenlijken geef ik workshops, trainingen en lezingen. Ook heb ik twee boeken geschreven: ‘Fouten maken moet’ en ‘Fouten maken moed’.

De laatste jaren word ik regelmatig uitgenodigd als faalkundige bij o.a. het actualiteitenprogramma Een Vandaag, Ruud de Wild op NPO Radio 2, Spijkers met Koppen op NPO Radio 2, diverse 3 FM programma’s, NRC Next, Volkskrant, Trouw, Nederlands Dagblad, Spraakmakers op NPO Radio 1, Vrij Nederland, Libelle, Algemeen Dagblad en BNR Nieuwsradio.

Daarnaast organiseer ik in TivoliVredenburg een groot festival: Het Faal Festival. met talks, wetenschap, theater, kunst en meer. Ook maak ik faal-programma’s of festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open.

Lees het blog of beluister hier de podcast van Remko.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024