Praktijkcase: Implementatie LMS Reclasseringsacademie

De Reclasseringsacademie is zowel het opleidingsinstituut voor de reclasseringsorganisaties in Nederland als de centrale ingang voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers van Reclassering Nederland. Afgelopen jaar heeft zij het LMS van IM-C geïmplementeerd om zowel haar opleidingsdienstverlening als loopbaanbegeleiding van de medewerkers van Reclassering Nederland beter te kunnen vormgeven. In dit LMS worden zowel de medewerkers gefaciliteerd bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding of een begeleidingstraject als het bedrijfsbureau van de Reclasseringsacademie bij het inplannen, organiseren en uitvoeren van de opleidingen van de Reclasseringsacademie. Later dit jaar wordt het opleidingsaanbod nog verder uitgebreid met het opleidingsaanbod van de Leerrijk.

In deze sessie geven we een toelichting over de lessons learned uit dit implementatietraject.

Over John May

De partner voor het innoveren van het organiseren van leren, met een jarenlange ervaring in zowel IT als L&D in diverse grote organisaties en onderwijs zoals oa. Capgemini, NS, Kennisnet en SURF. Met een breed overzicht van de markt van leer-technologieën, hun trends, voor-en nadelen en hun impact op mens, organisatie en infrastructuur.

Ik combineer mijn passie voor leren met kennis van IT voor de innovatie van het organiseren van leren, passend bij de omvang en cultuur van de organisatie.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022