Nieuwe tool van werkgeversvereniging AWVN: faciliteert regie over de eigen ontwikkeling

Door: Rino Schreuder, tijdschrift MD & Ditmer Rouwenhorst R.L., senior adviseur leven lang ontwikkelen & duurzame inzetbaarheid

Eigen regie, zelfmanagement of eigenaarschap: allemaal ‘toverwoorden’ waar organisaties steeds vaker op inzetten als het gaat om ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Tiptrack is een interactieve online tool van werkgeversvereniging AWVN om medewerkers hierin te stimuleren en te faciliteren.

Wat is het precies? Werkt het?

Leer hoe KLM, FrieslandCampina en Dura Vermeer Tiptrack hebben gekoppeld aan het persoonlijke ontwikkelbudget van elke individuele medewerker.

In deze sessie krijg je de antwoorden met hulp van de drie R’s die bij een Leven Lang Leren nodig zijn voor eigen regie:

  • Richting
  • Ruimte
  • Ruggensteun

Lees meer over de Tiptrack-tool van werkgeversvereniging AWVN.

Ditmer Rouwenhorst R.L. is senior adviseur leven lang ontwikkelen & duurzame inzetbaarheid bij werkgeversvereniging AWVN.

Rino Schreuder adviseert en begeleidt bedrijven in de praktijk van talent- en management development. Hij is hoofdredacteur van MD – tijdschrift voor talent- en managementontwikkeling en redactielid van het Engelse blad Development & Learning in Organisations.

Rino is secretaris van Stichting EDU-DEX, de nationale dataschakel die ervoor zorgt dat de gegevens van meer dan 150 opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen elke 24 uur worden verzameld en doorgegeven aan meer dan 250 platforms, Apps, zoeksites en bedrijven.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022