EFDS

U wilt een e-learning op maat of u wilt bestaand materiaal omzetten naar een e-learning, maar binnen je bedrijf mist de juiste kennis. EFDS is hét bureau voor de ontwikkeling van e-learning op maat. Voor ons geen eenheidsworst, maar voor iedereen een uniek product. Onze kracht ligt in het vertalen van uw wensen naar een product waar niet alleen u, maar ook de cursisten of medewerkers blij van worden.

Kom langs bij onze stand om met ons te praten over uw wensen en ideeën op het gebied van e-learning. Wij denken graag met u mee in het volledige proces van onderzoek, tot implementatie en acceptatie.

 

Els van Doorn – Eigenaar EFDS

Met haar passie voor e-learning en didactiek is Els een gedreven ondernemer en onderwijskundig adviseur. Zij heeft ondertussen ruim tien jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learning op verschillende platforms. Het leukste in haar werk vindt zij dat zij zich steeds kan verdiepen in nieuwe informatie om hier een e-learning van te maken.

Mitchell van Doorn

Mitchell is met zijn gevoel voor taal en kennis van IT onmisbaar binnen EFDS. In zijn rol als editor, schrijver en tester kan Mitchell zijn passie voor taal uitstekend uiten.

 

 

Kijk voor meer informatie op de website van EFDS.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021