Bohn Stafleu van Loghum

Bohn Stafleu van Loghum is het grootste mediabedrijf voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij leveren kennis en leeroplossingen voor (toekomstige)professionals in de zorg.

 

Wat doen wij?
Samen met de doelgroep creëren wij off- en online leeroplossingen die goed passen bij (toekomstige) zorgprofessionals. Wij maken boeken, tijdschriften, online leermodules en we organiseren congressen en evenementen. Voor elke informatie en leerbehoefte bieden wij een passende oplossing. Kijk voor meer informatie op: www.bsl.nl

Microlearning Handhygiëne van Bohn Stafleu van Loghum: bescherm jezelf en je cliënt

Zorgprofessionals zijn vertrouwd met e-learning in bij- en nascholing. Maar juist in deze tijd gaat het om snel kennis opfrissen over essentiële vaardigheden. Dat kan natuurlijk ook online. Daarom ontwikkelde Bohn Stafleu van Loghum de microlearning Handhygiëne. Deze microlearning is gratis en werd de afgelopen weken massaal door zorgverleners gemaakt. Bohn Stafleu van Loghum ontving vele positieve reacties op dit initiatief.

 

Ga naar bsl.nl/infectiepreventie om de microlearning handhygiëne te bekijken. Deze micro-learning is eenvoudig op je mobiel te maken en binnen 5 minuten is je kennis over handhygiëne weer helemaal opgefrist. Een nieuwe microlearning met essentiële vaardigheid “Zuurstof toedienen”, verschijnt in de week  van 30 maart.

 

Meer weten over online nascholing van Bohn Stafleu van Loghum? Ga naar bsl.nl/elearning.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021