Een groot jaarlijks event met veel sprekers, partners en een uitgebreid (live én online) programma, dan is het logisch dat je, als organisatie, veel vragen krijgt. We hebben nu alle veelgestelde vragen met antwoorden onder elkaar op deze pagina gezet. Misschien staat jouw vraag er ook wel tussen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met Sandra via sandra.donkers@nextlearning.nl.

De meest gestelde vragen:

 1. Wat is het verschil tussen Full-, Playground- en Online ticket?

  Bij het Full ticket krijg je toegang tot alles. En dan bedoelen we ook alles! Zo ben je welkom op het live event en tijdens het live event ook op de Playground én mag je gebruik maken van het hele online programma t.w.v. € 299,-. Heb je een ticket voor de Playground? Dan mag je tijdens het live event de hele dag komen proeven en ontdekken in onze grote speeltuin waar je kennismaakt met alle partners en hun producten en kom je in contact met jouw vakgenoten! Het online programma speelt zich af in de periode voor én na het live event en kun je vanaf je eigen werkplek volgen. Dit ticket bestaat uit Als een pro sessies, de 100HUMANS en dit jaar maar liefst 2 leertracks inclusief open badge.

 2. Waar en wanneer vindt Next Learning plaats in 2022?

  Het live event en de Playground vinden plaats op maandag 11 april in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch. Het online programma start in februari en loopt door tot eind april.

 3. Hoe kan ik aansluiten bij het online programma?

  Ook dit jaar werken wij weer met de eventapp Grip. Grip is een eenvoudige app waar je voor, tijdens en na Next Learning gebruik van kunt maken. In de app heb je de mogelijkheid je programma samen te stellen en deze in je eigen agenda te zetten. Vanuit deze app kun je ook de online sessie volgen. Tijdens het live event kun je tevens in contact komen met onze partners. Als deelnemer ontvang je een mail met inlog en wachtwoord om gebruik te kunnen maken van deze app. 

 4. Vanaf wanneer kan ik me aanmelden voor de online sessies?

  Meld je aan voor Next Learning en je ontvangt zsm een mail met daarin jouw unieke inloggegevens. Log hiermee in en stel jouw eigen programma samen.

 5. Kan ik de presentaties terug zien?

  De week na 11 april kun je via de website de digitale syllabus inzien met alle presentaties. Je ontvangt hierover een mail met het wachtwoord. Ook van het online programma worden dan de presentaties online gezet. De meeste online sessies worden ook opgenomen. Ben je vroeg aangesloten en heb je al online ALS EEN PRO sessies gevolgd? Deze presentaties worden eerder al per mail gestuurd aan de deelnemers die zich hebben aangemeld via de eventtool, Grip.

 6. Kan ik me al aanmelden voor sessies?

  Jazeker! Zodra je ticket binnen is ontvang je een uitnodiging voor Grip, onze eventtool. Via deze tool kun je je alvast aanmelden voor zowel de online als fysieke sessies, door bij de sessie van jouw keuze te klikken op de knop ‘toevoegen aan agenda’. Ben er snel bij, want vol = vol. Check Grip regelmatig, want we blijven het programma aanvullen.

 7. Waar kan ik het programma raadplegen?

  Je kunt het programma downloaden op de website, zodat je het in een handig overzicht hebt staan. Zodra je bent aangemeld ontvang je ook een uitnodiging voor de eventtool Grip. Hierin staat de meest actuele informatie. Let op: op 11 april zijn er geen gedrukte programma’s. Je vindt het programma in de eventtool, via digiboarden op de playground, of je kunt het programma zelf geprint meebrengen.