Podcast: Opleidingskunde: de L&D-professional van de toekomst

Laura & Eric zijn allebei experts met jarenlange ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen. Ze verzorgen sinds 2021 het populaire leertraject van SBO Opleidingskunde.

In deze podcast gaan ze in op hoe zij de L&D-professional van de 21ste eeuw/de toekomst zien en geven antwoord op vragen als:

  • Wat is de belangrijkste eyeopener als leerprofessionals met het opleidingskunde traject starten?
  • Tegen welke uitdagingen lopen zij aan?
  • Met wat voor opdrachten gaan ze aan de slag?
  • Wat betekent de ontwikkeling van AI voor de leerprofessional volgens jou?

Sprekers Eric Mooijman & Laura van den Ouden

Eric is organisatieadviseur en ondersteunt organisaties bij het optimaliseren en digitaliseren van hun HR- en opleidinsgsafdelingen en academies. Hij werkt o.a. in de telecom en energie- en productiebranche, maar vanwege Covid de laatste jaren veel voor ziekenhuizen, universitaire medische centra en zorginstellingen. Hij is co-auteur van de boeken Strategische opleiden in Organisaties (2010) en het Handboek leren en ontwikkelen in Organisaties (2018).

Laura is een ervaren L&D-professional en expert op het gebied van impactvol leren, borging en transfer. Ze werd uitgeroepen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020. Ze schreef mee aan het Handboek leren en ontwikkelen in Organisaties (2018) en specialiseerde zich afgelopen jaar in online trainen. Hierover schreef ze het E-Book 100 online werkvormen: voor succesvol begeleiden van online sessies. Laura is op wereldreis met haar zeilboot en verzorgt haar modules online.

beluister de podcast
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024