Hoe blijf jij werkfit in deze lastige tijd?

Gratis online werksessie: Eigen regie op duurzame inzetbaarheid met Vitaal Vakmanschap TNO

 

Dinsdag 23 juni van 10.00 – 11.30 uur

 

Dit is een bijzondere tijd, met bijzondere uitdagingen. Juist nu is vitaal zijn en blijven van groot belang. Vind jij de investering in ontwikkeling van medewerkers ook nu belangrijk?

 

In deze online sessie nemen we je mee in de door TNO ontwikkelde effectieve actieprogramma Vitaal Vakmanschap. Een sessie van een uur waarin jij zelf samen met anderen actief aan de slag gaat, ontdekt hoe je medewerkers in beweging zet en hoort hoe je zelf in deze aanpak getraind kunt worden.

 

Hosts:

  • Linda Koopmans – gezondheidswetenschapper TNO
  • Elise Burger – directeur Building Human Talent

 

Deze online sessie geeft je tips en tricks over hoe medewerkers aan het stuur te zetten van hun eigen werkfitheid!

 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je kosteloos aan en doe mee!

 

Alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten? Bekijk dan hier de trailer:

 

Nemen van de regie, persoonlijk leiderschap, leren en ontwikkelen, gezond zijn en blijven, privé-werk balans. Dit zijn maar een paar termen die wij gebruiken wanneer we medewerkers en organisaties bewust maken van hoe je ervoor kunt zorgen duurzaam inzetbaar te zijn en blijven. Werkfit blijven is juist nu meer waarheid dan ooit. We zijn ineens in een onwerkelijke situatie terecht gekomen die ons allen treft, maar hoe gaan we hier nu als mens mee om?

 

Onze samenleving staat op zijn kop en dat heeft nadelen maar ook voordelen. We zien allerlei initiatieven ontstaan en zaken die onoplosbaar leken worden ineens oplosbaar. Kijk naar de regering die niet oeverloos blijft hangen in eindeloos debatteren, maar die in staat blijkt tot snel beslissen. En zie hoe het onderwijs innoveert en leerlingen online e-learning biedt. En zo zijn er nog legio voorbeelden van positieve gevolgen van het coronavirus die zowel in werk als op privégebied ontstaan.

 

Hoe gaat het met jou?

Dit is een bijzondere tijd, met bijzondere uitdagingen die van aanzienlijke invloed is op ons sociale en economische leven. Hoe blijven jullie werkfit? Wat gaat er bij jullie in de organisatie, of thuis wél goed? Welk nieuw gedrag zie je ontstaan, dat je straks na de coronacrisis eigenlijk wel heel graag wilt blijven zien?

 

Hoe gaat het met ons?

Je zal begrijpen dat onze organisatie het in deze situatie lastig heeft. Bijna al onze activiteiten zijn doorgeschoven of soms zelfs gecanceld. Wij stonden in de startblokken om bij diverse opdrachtgevers met mooie programma’s en trainingen te starten, zouden tijdens het NEXT Learning Event aandacht geven aan het door TNO ontwikkelde programma ‘Vitaal Vakmanschap, de aanpak voor duurzame inzetbaarheid’ en hadden vertrouwen in een zakelijk geweldig jaar.

 

Dit alles gaan we natuurlijk gewoon nog doen, alleen iets later dan gepland. In de tussentijd zitten we niet stil. We maken van de nood een deugd en investeren in wat we prediken: Learning & Development.

 

Lees hier het hele blog. Of bekijk de sessie van Jos Sanders en Elise Burger op 15 september.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023