WORK & CONNECT – Verbind, verdiep, verrijk: jouw Next Learning-dag als leerecosysteem-experience

In deze wereld vol snelle ontwikkelingen en veranderingen, is het belangrijk om grip te krijgen op je eigen leerecosysteem. Deze dient als onderlegger voor jouw eigen professionele ontwikkeling. In deze interactieve sessie nemen Puck Onnekes en Roy de Vries van aNewSpring je mee door het concept van een leerecosysteem, gebouwd om de 3P’s. Maar pas op: dit is geen gewone workshop. Na een introductie over de belangrijkste bouwstenen van het leerecosysteem, ga je zelf aan de slag. Gewapend met een praktisch canvas ga jij gedurende Next Learning jouw eigen leerecosysteem vormgeven. Verbind met experts, verdiep je op nieuwe onderwerpen en verrijk je performance support toolbox. Aan het einde van de dag komen we nogmaals samen om te reflecteren op onze bevindingen. Deze hands-on aanpak zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag niet alleen nieuwe inzichten hebt, maar ook concrete stappen kan ondernemen om jouw leerecosysteem verder te laten groeien.

Let op: deze sessie bestaat uit twee delen (zie het programma voor tijden)

Toepassingsdoel(en):

  1. Deelnemers kunnen hun huidige leerecosysteem classificeren en ontbrekende onderdelen identificeren
  2. Deelnemers kunnen direct aan de slag met de kennis en handvatten om hun eigen professionele ontwikkeling door te zetten na de conferentiedag
  3. Deelnemers ervaren Next Learning op een andere manier door de focus op hun eigen leerecosysteem te leggen.

DOTS: Leercultuur stimuleren, Performance verbeteren

Doelgroep: Alle L&D’ers, van trainers, ontwikkelaars tot adviseurs, van uitvoerend tot management. L&D’ers die in hun werk bezig zijn met (eigen) professionele groei.

Puck Onnekes – Training Improvement Engineer aNewSpring

Gepassioneerd | Creatief | Oog voor ontwikkeling

Puck Onnekes is opleidingskundige en nu werkzaam als Training Improvement Engineer bij aNewSpring. Ze werkt samen met klanten uit allerlei sectoren aan de meest impactvolle leeroplossingen. Het is een passie voor leren en het stimuleren van groei bij anderen die maakt dat ze dit werk elke dag met plezier doet.

Connect met Puck.

Roy de Vries – Learning Innovator aNewSpring

Gedreven | Bewezen praktijken | Innovatieve leertechnologie

Roy de Vries werkt als Learning Innovator bij aNewSpring. Als onderwijskundige is hij gepassioneerd over het maken van impactvolle leerervaringen, met een focus op technologie en innovatieve methodes om deelnemers te helpen met leren. In zijn huidige rol deelt hij op verschillende manieren inzichten en kennis over leren en het verbeteren van training.

Connect met Roy.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024