WORK & CONNECT | Ontdek je skills: een andere benadering van ontwikkelgesprekken

Deze sessie biedt een kijkje in een nieuwe manier om ontwikkelgesprekken te benaderen. De workshop draait om interactie en persoonlijke ervaring. Je leert een eenvoudige tool kennen, die je een nieuw perspectief geeft op het voeren van ontwikkelgesprekken.

Je krijgt de kans om deze tool zelf uit te proberen en te reflecteren op hoe deze jouw benadering van ontwikkelgesprekken kan beïnvloeden. Door middel van discussies en het delen van ervaringen kun je ideeën opdoen over hoe je deze tool in je eigen praktijk zou kunnen toepassen.

Deze sessie is perfect voor L&D professionals die openstaan voor nieuwe ideeën en manieren om ontwikkeling binnen hun teams te stimuleren. Het is een uitnodiging om samen te leren, te delen en te verkennen hoe we ontwikkelgesprekken effectiever kunnen maken

Toepassingsdoel(en):

  1. betere ontwikkelgesprekken
  2. zelfreflectie

DOTS: Talent ontwikkelen (upskillen & reskillen)

Doelgroep: L&D Professionals, Trainers & Coaches, HR Business Partners/Adviseurs, HRD

Geraldine Voost – Global L&D Manager Bronkhorst High-Tech

L&D alignment | impactrealisatie | professionalisering

Geraldine Voost, met 20 jaar L&D ervaring en een Cognitiewetenschap achtergrond, richt zich op het aligneren van L&D met organisatiedoelen. Ze streeft ernaar aantoonbare impact te realiseren en L&D als sleutel tot verandering en succes te positioneren. Haar toewijding ligt in het versterken van L&D professionals, om een significant verschil in en voor organisaties te maken.

Connect met Geraldine

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024