WORK & CONNECT | Hoe ziet de rol van de L&D’er eruit in het ecosysteem? Een verkenning met LEGO® Serious Play®

In de natuur is alles met elkaar verbonden, zo is dat in organisaties ook. Nu je een beeld hebt van het totale ecosysteem en alle dots die met elkaar samenhangen, vraagt dit ook iets van jou. In deze workshop gaan we aan de slag met de methode van LEGO® Serious Play® om nieuwe inzichten te verkennen op de rollen van L&D. Na de workshop heb je een bredere kijk op jouw rol in de organisatie en heb je kennis gemaakt met de speelse werkvorm LEGO® Serious Play®.

Toepassingsdoel(en): een breder perspectief op het werkgebied

DOTS: allemaal, verschillende perspectieven in beeld.

Doelgroep: (organisatie) adviseurs, management, directie, senior L&D’ers

Vervolgaanbod: https://www.byevie.nl/toekomstbestendige-organisaties

Evie Schürmann – Adviseur, facilitator, beelddenker byEvie

Verander- en innovatieadviseur | Beelddenker | Versneller

Mensen kenmerken mij als kordate verbeteraar die graag door samenwerking met anderen altijd voor het resultaat gaat. Gericht op het creëren van flow redenerend vanuit het perspectief van stakeholders.

Ik krijg energie van het leggen van verbinding op inhoud en tussen mensen. Ik ben gedreven, creatief, communicatief en in staat om organisaties en hun processen snel te overzien.

Naast mijn jarenlange ervaring met verandermanagement werkte ik eerder als Business Developer, Scrum Master, Agile Coach en Business Consultant.

Het liefst omschrijf ik mezelf als enabler. Want in elk verander- of innovatietraject betrek ik mens, proces en product vanuit de inhoud om vervolgens tot een transparante strategie te komen die gedragen wordt binnen de organisatie.

Connect met Evie

Jan Wognum – Bedenker Natuurlijk Organiseren 

Consultant | Trainer | Agile coach

Ik ben een veelzijdige professional met een passie voor de planeet en een scherp bewustzijn van de impact die de mensheid heeft op het klimaat. Met een achtergrond in bedrijfskunde heb ik me de afgelopen jaren volledig gestort op het bestuderen van duurzaamheid en klimaatverandering.

Als consultant, trainer, coach, en inspirerende spreker heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van managers en andere professionals binnen organisaties op het gebied van ‘duurzame innovatie en verandering’. Veelal gaat dit gecombineerd met een Agile aanpak die ik al meer dan 15 jaar begeleid en implementeer.

Mijn enthousiasme voor dit onderwerp is ongekend, en ik zet mijn expertise in om op mijn eigen bescheiden manier bij te dragen aan de versnelling van deze dringend noodzakelijke duurzame verandering. Ik wil meer mensen en organisaties voorzien van de juiste kennis om effectiever, duurzamer en innovatiever te worden. Want geloof me, dit is een vaardigheid die iedereen kan aanleren!

Niet alleen draagt dit bij aan de toekomstbestendigheid van organisaties op de lange termijn, maar het zal ook betrokken medewerkers en loyale klanten aantrekken, en betere resultaten zijn onvermijdelijk.

Connect met Jan

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024