WORK & CONNECT | Het waarom en hoe van inclusiviteit in het L&D-systeem

Diversiteit en inclusiviteit zijn belangrijke thema’s voor veel organisaties. L&D speelt hierin een belangrijke rol. Niet alleen door het aanbieden van aparte trainingen op het gebied van diversiteit en inclusie, maar met name door het verzekeren dat het hele L&D systeem inclusief is. Zodat alle medewerkers, ongeacht bijvoorbeeld hun gender, etniciteit of neurodiversiteit, gelijke kansen hebben op succes tijdens en na een leerprogramma. Dit vraagt dat L&Ders met een inclusieve lens kijken naar alle aspecten van het L&D-systeem, zoals de leercultuur, de leertechnologie, de leerinterventies en het meten van impact.  In deze workshop bespreken we waarom inclusiviteit een voorwaarde is voor L&D, en hoe je met een inclusieve lens kijkt en handelt via case studies en praktische aanbevelingen.

Toepassingsdoel(en):

1) Met een inclusieve lens naar hun L&D systeem kijken

2) Eerste stappen zetten om de inclusiviteit van hun L&D-systeem te versterken

3) Een actieplan maken om inclusiviteit te verankeren in alle aspecten van hun L&D-systeem 

DOTS: Inclusief zijn 

Doelgroep: Deze workshop is interessant voor alle rollen, niveaus en expertise 

Vervolgaanbod: https://enhance-facilitation.eu/enhance-equity-of-training/

Dr Ingeborg Kroese – L&D professional & researcher Enhance Facilitation/ Open University UK

Ervaren, internationale L&D professional | onderzoeker die inzichten kan omzetten in praktisch advies | expert op gebied van inclusiveit in leren

Na commerciële functies in Europa, Azië en het Midden-Oosten, ontwikkelt en faciliteert Dr Ingeborg Kroese sinds 2006 leerprogramma’s over de hele wereld. Ingeborg heeft een MSc in Economie (cum laude) en een ‘Doctorate in Education’. Haar onderzoeken en publicaties richten zich op inclusiviteit en gelijke kansen in L&D. Ingeborg ondersteunt L&Ders met workshops en advies over inclusief leren. 

Connect met Ingeborg

Ik wil erbij zijn!
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024