WORK & CONNECT | Diep graven: ontdek de drijfveren van jouw doelgroep

Ontdek de drijfveren van jouw doelgroep in deze interactieve sessie. Aan de hand van belangrijke natuurprincipes graven we dieper naar wat onze doelgroep drijft. Tijdens de workshop zet je deze inzichten om naar een L&D-persona en integreert daarmee empathie in de ontwerppraktijk. Hierdoor oefen je een grote positieve invloed uit op de leercultuur. Leer te redeneren vanuit het perspectief van je doelgroep en til je leerontwerp naar grote hoogten!

Toepassingsdoel(en):

Deelnemers kunnen inzichten over hun doelgroep vertalen naar een L&D-persona en daardoor hun leerontwerp nog beter toespitsen op de doelgroep. Daarmee geven zij de leercultuur een positieve boost.

DOTS: Leercultuur stimuleren, Talent ontwikkelen

Doelgroep: L&D-adviseur, L&D-ontwerper, van beginner tot gevorderd.

Materiaal: https://www.learningdevelopmentcanvas.nl/

Vervolgaanbod: https://www.learningdevelopmentcanvas.nl/training/

Kim de Keijzer – Organisatie- en Ontwikkeladviseur Kerne

Visie & Strategie | Systemisch ontwerpen | Verbinden

Kim de Keijzer werkt ruim 15 jaar in Learning & Development. Ooit opgeleid als ingenieur in de bosbouw kijkt ze systemisch naar organisaties en mensen in de organisatie. De natuur vormt een dankbare metafoor in haar

werk. Onlangs verscheen haar boek ‘Het Learning & Development Canvas’ waarin ze haar visie over en aanpak van deze relationele en pragmatische ontwerppraktijk samenvat.

Connect met Kim

 

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024