WORK & CONNECT | De sleutels tot impactvol leren in organisaties

Vaak is het lastig om met je opdrachtgever te komen tot een goede leeroplossing. Het probleem wordt niet concreet, de oplossing wordt al aangedragen of stakeholders zijn het onderling niet eens.

Onze oplossing hiervoor is een ontwerpsessie, waarbij we met alle belangrijke stakeholders tot  een gezamenlijke visie komen. In deze workshop delen wij in 50 minuten onze best-practices. Je gaat naar huis met concrete tools die je direct kunt toepassen op jouw eigen leertrajecten.

De sessie is gebaseerd op o.a. het achtveldenmodel van Kessels en Smit en het ICM transfermodel

Toepassingsdoel(en):

  • Creëer je draagvlak bij jouw stakeholders
  • Draag je bij aan de strategische organisatiedoelstellingen
  • Bouw je trajecten die passen bij de visie op leren en leercultuur

DOTS: Passende leerinterventies ontwerpen, Impact maken & aantonen

Doelgroep: L&D en HR(D)-professionals, trainers van alle niveaus (beginner – expert)

Vervolgaanbod: https://www.icm.nl/incompany/incompany-workshop-ontwikkelen-van-impactvolle-leertrajecten/

Lees meer over ICM.

Emilie Broeze – Partner in leren en ontwikkelen ICM

Groei | Gedragsverandering | Impact

Emilie werkt als Partner in leren en ontwikkelen bij ICM en is samen met Cecile verantwoordelijk voor het laten groeien en uitbouwen van het Learning & Development Bureau en de ICM L&D Community. Emilie studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en volgde aansluitend een trainers-, coach-, opleidingskundige en toegepaste psychologieopleiding. Ze wordt enthousiast van het begeleiden van klanten bij het doorvoeren van succesvolle veranderingen. Dit doet ze door samen te onderzoeken welk gedrag en welke acties nodig zijn om het maximale uit een leertraject te halen.

Connect met Emilie

Cecile van Sambeek – Learning & Development Consultant ICM

Ontwerpen | Leercultuur | Breed perspectief

Cecile werkt als L&D consultant bij ICM en ondersteunt organisaties bij vraagstukken op gebied van leren en ontwikkelen. Ze is opgeleid aan Maastricht University en Copenhagen Business School op het gebied van Learning & Development en creativiteit in organisaties. Ze heeft ervaring opgedaan op gebied van leren en ontwikkelen bij verschillende organisaties in binnen- en buitenland, rondom onderwerpen zoals kennismanagement in projectorganisaties, het opzetten van interne academies en optimaliseren van leerrendement. 

Connect met Cecile

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024