WORK & CONNECT | Academies met Impact – een blauwdruk voor leersucces

Ontdek de geheimen achter de succesvolle transformatie van topacademies in Nederland.

Deze sessie biedt u een overzicht van hoe deze organisaties hun learning professionals hebben versterkt en een duidelijke werkwijze hebben geïmplementeerd, ondersteund door krachtige datarapportage en communicatie.

De workshop “Academies met Impact” biedt een organisatorisch perspectief, terwijl “Het Rendement van Al You Can Learn” en “De ROI Professional als Business Maker” diepgaandere sessies zijn die voortbouwen op dit fundament.

Elk van deze workshops draagt bij aan een geïntegreerde benadering van effectief leren binnen uw organisatie, met “Academies met Impact” als het fundament voor organisatorische inzichten en de andere twee als praktische verdiepingen in specifieke domeinen.

Toepassingsdoel(en):

  1. De visie en strategie achter de succesverhalen.
  2. Concrete aanpak en methoden voor implementatie.
  3. Onmisbare lessen en inzichten uit hun reis.

Na deelname aan de workshop “Academies met Impact” kunnen deelnemers de volgende week al beginnen met het integreren van strategische inzichten in hun werk

DOTS: Impact maken & aantonen

Doelgroep:

Deze sessie is bijzonder waardevol voor HR- en L&D-professionals, leiders van leeracademies, en iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen en implementeren van leerstrategieën binnen organisaties. Het is ook relevant voor besluitvormers en leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van de leerimpact en het rendement van investeringen in leren en ontwikkelen. 

Materiaal: www.roiinstitute-europe.com

Vervolgaanbod: ROI Certificeringsprogramma, ROI Advanced, ROI bootcamp, ROI studies

Klaas Toes – CEO ROI Institute Europe

ROI | Evalueren | Rapporteren

Klaas, een bevlogen econoom, begon in 1987 met het ontdekken van het rendement van talent ontwikkeling. De tastbare waarde hiervan drijft hem, wat leidde tot de oprichting van het ROI Institute Europe in 1998. In de toen nog nieuwe wereld van People Analytics inspireerde hij, met ondersteuning van toonaangevende instellingen en bedrijven, professionals om de waarde van leren te meten, te evalueren en te rapporteren.

Hij werd in 2013 de Europese partner van het ROI Institute en diende van 2015 tot 2020 bij The Conference Board als Council Director People Analytics. Klaas, nu actief als spreker, docent, auteur en onderzoeker, gebruikt zijn expertise om de waarde van leren te concretiseren.

Connect met Klaas.

Francy Levels-Bax –  Global Senior Learning Specialist Quality, Process & Analytics ASML 

Connect met Francy

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024