TALK & CONNECT | Opleiden, verbinden, inspireren: de weg naar een krachtige interne trainer community        

Deze sessie belicht de ontwikkeling van een formele rol voor interne trainers bij Bronkhorst, waarbij de focus ligt op het fundament van effectieve kennisoverdracht. De initiële stappen, waaronder de noodzaak van een doordachte rolomschrijving en opleidingsplan, worden toegelicht.

Verder wordt het proces van het aantrekken van geschikte kandidaten en het verhogen van de zichtbaarheid van deze rol binnen de organisatie besproken. De Bronkhorst interne trainers, experts in hun vakgebied, ontvangen ondersteuning van de Learning & Development afdeling, wat essentieel is voor hun persoonlijke en professionele groei.             

Toepassingsdoel(en):

De sessie geeft een inkijkje in het creëren van een ondersteunende en effectieve leeromgeving, en het belang van een gestructureerde aanpak voor zowel individuele als organisatorische ontwikkeling.”        

  1. opzetten van een interne trainerscommunity
  2. interne trainers werven
  3. interne trainers gemotiveerd houden”

DOTS:
Leercultuur stimuleren, Performance verbeteren     

Doelgroep: Kleine L&D-afdelingen

Manfred Krooshof – Learning & Performance officer Bronkhorst High-Tech

Netwerker | Stakeholder management |Verbinder  

Manfred, met bijna 24 jaar ervaring bij Bronkhorst High-Tech, is sinds twee jaar een drijvende kracht binnen de Learning & Development afdeling. Hij zet zich in voor het stimuleren van techniek onder jongeren door samenwerkingen met scholen. Als sleutelfiguur in het werven en selecteren van praktijkbegeleiders, fungeert hij als hun primaire contactpersoon. Manfred speelt een cruciale rol in het vormgeven van beleid en processen rondom interne trainers, waarbij hij actief bijdraagt aan hun werving en de organisatie van het jaarlijkse evenement voor interne trainers.       

Connect met Manfred               

Ik wil erbij zijn!
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024