SHOW & CONNECT – Wat kan een AI collega bijdragen aan jouw vak?

In deze sessie gaan Marcel de Leeuwe en Hans Schuurmans verkennen wat we als learning professionals kunnen hebben aan de inzet van digitale AI collega’s. Marcel en Hans hebben samen de Digitale Learning Designer gemaakt. Iemand die niet alleen met je kan overleggen maar die je ook aan het werk zet en die jouw werkcontext optimaal snapt.

Marcel kijkt als onafhankelijk e-Learning expert hoe ons dit ons vak kan verrijken en bespreekt wat hier de kansen en gevaren van zijn. Waar moeten we op letten als we dit willen inzetten en wat hebben we hieraan? Hans van het uitzendbureau voor digitale medewerkers, laat zien hoe de digitale collega op maat technisch werkt en hoe deze is gerealiseerd. Hoe kun je hem voor je eigen specifieke werkcontext laten werken?

Toepassingsdoel(en):

  • Je kunt beter voor jezelf beoordelen hoe een digitale collega jouw werk beter kan maken
  • Je kunt beter met je collega’s beoordelen hoe je AI technologie voor je kunt laten werken
  • Je krijgt een beter beeld waar jij als vakgenoot nu staat en hoe jouw vakmanschap aangevuld kan worden

DOTS: Innoveren, Ondersteunende leertechnologie

Doelgroep: Learning Designers, management L&D

Marcel de Leeuwe – Onafhankelijk e-Learning expert Leerbeleving B.V.

Kritisch | bevlogen | betrokken

Marcel de Leeuwe is een ervaren, onafhankelijk e-Learning specialist met een passie voor het ontwerpen van leerconcepten die echt het verschil maken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in e-Learning en Performance Support. Hij is een met plezier presentator, auteur en trainer, die graag interactieve workshops, trainingssessies en masterclasses leidt om zo ons vak beter en mooier te maken.

Connect met Marcel

Hans Schuurmans – oprichter van AIMAZE

Inspirerend | visionair | innovatief

Hans Schuurmans, voormalig CEO van SkillsTown, heeft in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de wereld van AI. Niet alleen als auteur van diverse boeken, waaronder “AI am a Human”. Maar ook initiatieven zoals de AI&ChatGPT Academy en de Nederlandse AI Awards, laat hij zijn stempel achter. Met AIMAZE maakt hij AI effectief en toegankelijk voor iedereen.

Connect met Hans

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024